Dnešní kontrola na gyndě, jak jsem slíbila

06.01.2009

Ahojky holky, tak píšu, jak jsem včera slíbila. Dneska jsem byla na gyndě a cystu na vaječníku už nemám :\x: :\x: :\x: . Nenapsala mi ani žádné prášky, prý to není třeba, když mám ovulaci a vše probíhá tak jak má. Nechce do mě cpát zbytečně hormony :one: . A ptala jsem se jestli jde na ultrazvuku poznat, jestli budu mít v nejbližších dnech ovulaci a říkala, že mi sliznice roste, tak to jsem trochu nepochopila. Všem novým těhulinkám gratuluju a jen doufám, že tady mezi snažilkami nezůstanu sama. Já bych se tu sama totiž nesmírně bála :00: :r: .

Ahojky,tak to je super,že cysta je pryč a nemusíš brát žádný hormony :one:
Myslím,že když je sliznice zvýšená tak se připravuje na zahnízdění :cc): takže asi opravdu nejspíš ovu brzy bude ;) Držím palečky,aby to hnedka vyšlo :a:

cysta je prýýýýč :\x: :qu: s tou sliznicí jsem to taky moc nepochopila, tak snad se brzy zadaří, neboj, nezůstaneš tu sama. brzy budeš hlásit // ;)

já bych se na tvým místě bála ledasčeho, akorát ne toho, že tu zůstaneš sama, ani já se totiž v nejbliždí době k žádnýmu přesunu mezi těhulky nechystám ;)

Tak to je jen dobře že už ta cystička zmizela....A neboj já tady ve snažilkách zůstávám s tebou,tak se tu můžem maximálně bát společně :00: :r: Ale určitě my se brzo přemístíme :w: :w: Měj se pa pa M.

In reply to by Andisek

To,věřím člověk si řekne nebudu na to myslet a nechám tomu volný průběh,ale ono to vůbec nejde viď......My,se ještě ani nesnažíme mám teprve po první menstruaci ...ale v sobotu se nám to trošičku vymklo :00: :?(no,po tak dlouhé době se není asi čemu divit :s: :s: ) tak uvidíme co ta nehoda přinese či nepřinese :ww: :h:

super cysta zmizela :qu: když sliznice roste to znamená,že bude ovu tak šup na manžílka v nejbližších dnech a brzy bude určitě v bříšku :cc): :cc):

no vidis,cysta uz utekla a ted uz bude jen fazolka v brisku.myslim si ze kdyz sliznice roste,tak budes mit za chvilku ovulku.ale je to jen muj nazor ;) samotnou te tu nenechame,tenhla mesic tu urco zustanu,ovulka totiz neni :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka