Stolice

06.01.2009

Ahoj holky :a:
Chtěla jsem se vás zeptat:mám 2 měsíční dceru Rozárku,je plně kojená.Má hodně řídkou stolici.Dřív vypadala jako "míchaná vajíčka" , ale teď ji má hodně řídku.Holky poraďte co dělám špatně nebo co mám dělat.Předem děkuju

Kliknutím vložíte smajlíky:

Přesně jak píše Alenas, je to v pořádku...malý má necelých pět měsíců a co měsíc má stolička jinou barvu i konzistenci, přestože je stále plně kojený tou samou maminkou :)

Já jsem našeho Honzíka plně kojila 6 měsíců a celou dobu měl taky hodně řídku žlutou stoličku, často proteklou až na záda, jaká to byla dávka, a to i když jsem mu dávala ty nejkvalitnější plínky. Podle mě neděláš nic špatně, myslím si, že je to důkaz toho, že malá má z mlíčka dostatek tekutin a nadbytek se vyloučí právě tou řídkou stoličkou. Až když jsme po půl roce začali v poledne přikrmovat mrkvičkou, tak se nám stolička trošku zahustila na řidší kaši a už neprotíkáme. Kojím ale dál i v 8 měsících a malý je moc spokojený (váží už přes 10 kg, v půl roce, kdy byl ještě plně kojený, vážil 9,46 kg). Tak neměj žádný strach, že je něco špatně, spíš naopak.
Pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky