ahojky

06.01.2009

dneska jsme byli venku s dětma a strašně se jim líbil sníh...moc ho tu nemáme, ale i tak jim to stačilo :h: a jak se tady máte?

Ahoj Kettynko, super :c: :one: . Tady u nás taky napadl sníh, nejní ho moc, ale sánkovat by se dalo. Jenže je tady už od včera přes den kolem -10 a já se bojím jít s nimi ven. Matýsek je jak magnet na bacily, jen někdo projde s chřipkou už jí má taky, má slabší imunitu, tak to radši nechci moc pokoušet i když bych moc ráda viděla jak se válí ve sněhu :h: :h: .

In reply to by janek

No Kája je taky jak magnet a malej taky ještě asi je oslabenej, ale já je vzala na zahradu a v poledne jsme byli jen tady kolem baráku - nikde nikdo, děti ve škole tak jsem šla a na sáňkách - za to to stálo, byly uplně úžasný :h:

janka.82

Ahoj beruško, jsem moc ráda, že jste zdraví :h: :h: :h: krásná fotečka ;) :one:

Ahoj Kettynko, fotka je úžasná. Ti moji raubíři jsou ze sněhu taky nadšení. Za poslední 2 dny jsem musela třikrát vyndat sáňky a jet se s nimi projet. Mám vytahané ruce, ale moooooc spokojené chlapečky :s: :s: :s: . Tobíka jsem vůbec nemohla dostat domů, stále se chtěl válet po zahradě :!k: . Ten sníh je paráda :qu: :a:

Ahoj Kettynko jsem moc ráda že tě vidím :c: chci ti poděkovat že jsi měla starost co s námi je :) moc mě to potěšilo jsi moc hodná :h: :h: :h: No a jak jste dopadli vy s Mišánkem je v pořádku??????My už ano :qu: a doufám že nás nic zlého už nepotká ;) My tu máme sněhu habaděj :00: Románek ten s nemůže nabažit nejradši by byl venku pořád :s: Adámkovi je to ještě jedno jen kouká ven z kočárku ale sáhl si taky no nijak ho to neuchvátilo :s: :s: :s: No hlavně že jste si to užily a děti měli radost :c:

In reply to by alena mocova

Alenko, neni vůbec za co děkovat!!!!!! Jen jsem se lekla jak si mi odepisovala, že vás pustilli jen na svátky co se tak strašnýho stalo :h: , hlavně že už jste v pořádku. Míša už je taky v pořádku a Kája taky, ale nesmí do jeslí tak ji mám doma, má nějakou slabou imunitu a v pondělí jdeme na kontrolu nosních mandlí, jestli jí je nebudou vyndavat. Jinak Míša byl ze sněhu uplně paf - pořád ho jedl :s: a Kája...tu jsem nemohla dostat domu :girl:

In reply to by kettynka

No tak to je dobře že jsou obě dětičky v pořádku :qu: hlavní je to zdravíčko ostatní se nějak doladí :s: Já doufám že už jsme si to špatné vybrali a bude jen dobře moc bych vám to přála :h: užili jste si taky dost ;) Tak hlavně aby se Míša nepřejedl :s: Pro děti je to zábava a já už bych brala léto sluníčko a žádný nemoce :( Užívejte snížku a buďte zdraví :c:

u nas je snehu taky malinko,ale ven nemuzeme....Teri i Peta maji horecky,zitra jdem k dr.....chuderky Teri celej den prospala a to uz je co rict a Peta je jak matoha,vzdycky mu to na chvilku klesne a pak zase vyleti na 39 :r: a to mame jet v sobotu na hory :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka