Ahoj holky,

06.01.2009

Ahoj holky,
tak jak se máte, jak snášíte mrazy? Já nic moc, chodníky ještě strasně kloužou, tak mám strach, abych sebou ještě netřískla.. :spid: Zítra jdu na gyndu, tak jsem zvědáva, co se dozvím.. Mám z toho smíšené pocity :00: Tak napište, ať se mně zvedne nálada po škole a práci :O

tak jak jsi dopadla na gyndě?Doufám,že máš pro nás dobrý zprávy.To jsi dobrá,že děláš VŠ a ještě chodíš do práce.Já jsem na mateřský a dálkově dělám anglinu 2 rokem a jsem ráda,že jsem se do toho pustila s kamarádkou se vždy zastavíme po škole na kafčo bo...a je to takový relax.Jinak mrazy ani sníh mi neva.Malej je nadšenej ze sněhu tak se hodně nabalíme a jsme venku a užíváme si snížek dokud je :a:

já bych strašně ráda, ale fakt mě nenapadá nic, co by ti mohlo zvednout náladu, mám spíš samý myšlenky opačnýho směru ;) tak aspoň přeju zítra samé dobré zprávy :s:

Tak já držím palce, aby jsi s sebou netřískla a aby ses zítra dozvěděla jen dobré zprávy. Dej vědět! :girl:

Ahojky....Po škole a po práci?TY děláš oboje?Já mrazi moc neprožívám už druhý týden jsem doma na neschopence,takže nuda,nuda a :( nuda...
Zítra mi neschopenka končí tak se dem s přítele projít do města....Konečně na vzduch
Budu ti moc držet palečky ať ti to zítrana gyndě vyjde akdyž ne takhlavně nesmutni,vyjde to příště :\x: :cc): :\x: :cc): :\x:
P.S.Změnila jsem si ikonku ať všichni ví ským maj tu čest :!k: :!k: :!k:

In reply to by Kvetuska

Práci dělám brigádně, jinak ještě studuju VŠ, ale už jsem z toho totálně unavená :r: Volna bylo málo, i když souhlasím s tím, že když je ho moc, tak to leze na mozek :n: Ještě že je ten PC, že můžeme být všichni ve spojení :-) Je něco nového u Tebe?
Jinak zítra se ozvu, doufám, že jsem připravena na obě varianty :00: , abych pak nebyla ještě mimo :ooo:
Tak papa a hezký zbyteček večera :-) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka