jidelnicek od 4mesice

06.01.2009

ahojky,mam dotaz by melo mit dite od 4m????

6620g a 63cm, teprv nas ceka kontrola ve 4 mesici a dalsi ockovani, tak zatim septam na zkusenosti abych se pripravila financne,jelikoz to tahnu sama ze sveho.

rano treba sunar v poledene mrkvicku, a na noc kasicku??? cetla jsem ze HIPP ma ovocne stavicku od ukonceneho 4 mesice mohla bych to zkusit dat malemu misto cajiku??on caj nerad,mam i domaci odstavnovac nebyla by lepsi domaci stavicka???

jsme zavysli pouze na sunaru, jak se pripravuje ta mrkvicka, malej ma v noci nekdliny spani takzeta kasicka by byla asi na miste.

Jo a je lepsi napred zacit stou zeleninou nez se sladkyma prikrmama nebo i kasi...Jinak muj malej sni celou sklenicku a zapiji to cajem.Tedko davam vsechny zeleninove a pak zacnu davat masove.A po mesici co to tak budes delat,tak by jsi mela pridat ovocnou svacinku.Pokud ti malej spinka v noci dobre kasi nemusis davat a pokud chces davat kasi,tak urcite zacni ve stejny den jako s mrkvickou a po mesici pridej svacinkzu ovocnou.Jinak ja svacinku uz budu pridavat 22.

Ahoj Jni,takze ja jsem zacala po 4 mesici prikrmovat.Prvni den by jsi mela dat mrkvicku 1-2 lzicky,druhy den 5-6 lzicek te same mrkvicky (my jsme snedli pul sklenicky) a treti den by jste meli dopapat sklenicku.Jo a prvni a druhy den dat po mrkvicce celou porci mlicka.A po mrkvicce by jsi mela dat mrkev a brambor.Uvidis jak ti to maelej bude papat...

Ahoj Jajinko, tak to by mě také zajímalo. Já jsem si koupila (trošku předčasně) kašičku, že malé ji začnu dávat, jak skončíme 4 měsíc, ale dál také nevím, jestli už začít s mrkvičkou, nebo ....?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka