Milý deníčku

06.01.2009

Stal se zázrak!Jinak se to snad ani nedá nazvat,vzhledem k tomu,že sme se s manželem milovali jenom dvakrát...JSEM TĚHOTNÁ!!!
:qu: Dneska sem byla u doktora,všechno je v pořádku,srdíčko bije jak má,končim druhej měsíc a sem neskutečně šťastná!!!! :c:
Vyzkoušeli sme tzv.prstíkovou metodu.Je to teda fakt nechutný,ale asi to opravdu funguje,protože podle doktora sem pravděpodobně otěhotněla právě po tom,co sme prstíkovali.No nic...Fakt už nevim co napsat,snad jenom HURÁÁÁ

Ahoj Leni!!!
Dlouho jsem tě tu nezahlédla a říkala si jak se máš a ty nás rovnou potěšíš takovou super zprávou!!!!
:\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:
Moc ti gratuluju a přeji moc moc zdravíčka a štěstíčka v těhulkování!!! :||):

Moc gratuluji.... :e): :cc): :q: takže u tebe platí čím mín pokusů tím dřív to vyšlo :s: :s: Tak to vidíš i když jen dvakrát,tak i to je dost :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: Měj se a opatrujte se pa M.

Přidávám se ke gratulacím!!!! Přeji hodně zdravíčka tobě i miminku :a:
Taky by mě zajímalo, co je prstíková metoda.... :?

ahojik,tak to ti mocinky gratuluji!!moje prvni tehu bylo take díky prstíčkové metodě,jak říkáš,je to .... ale asi to fakt funguje..
přeji vám hodně štěstíčka i zdravíčka...

mezi těhulkami :||): :||): a moc moc blahopřeji a přeji pohodový těhu :cc): :cc): ..to je jedno,že ti to připadá nechutný(prstíková metoda)hlavně,že to zabralo :/;x: :/;x: :qu: :qu:

Moc gratuluju, a trošičku závidím. My tenhle měsíc, kromě měření BT taky tuhle metodu zkusili, sice jenom jednou, ale uvidíme. Doufám, že za týden na mě vykouknou //. Ty užívej pohodové a zdravé těhu.Hanča

Tak moc a moc gratulujeme :k: :\x: :k: . Pěkně odpočívej a užívej si těhulkování. Markéta a Anička :a:

Huráááááá, další těhulka :\x: :\x: :\x: :\x:
Holky s váma se tento měsíc roztrhl pytel a to je dobře :\x: :\x: .

velká gratulka :one: :qu: ...moc moc ti to preju,jak vim,tak se taky snazite nejakou dobu...tak at je vse v poradku a mate krasny zdravy miminko :one: :a: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka