červíci-kontrola

06.01.2009

Ahoj holky. Tak včera jsem byla na kontrole. Jak se mi ta dr. od začátku líbila, tak teď mi štve. Mimi prý je ok, pěkně roste, ale na utz mi ho ukázala rychlostí blesku, ani jsem si to nestačila prohlídnout. Měla mi asi nějak kontrolovat, v 16tt. Nezdálo se mi, že něco kontrolovala. Rychle to zkoukla, poslala mi do Krče na krev a bylo hotovo. Myslela jsem, že bude něco zkoumat na mimču, tu páteř a kosti atd., co jsem tu četla, že dělá dr. ostatním. Tak jsem koukala. Mám obavy, aby mi něco nezanedbala.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by white_tie (neověřeno)

Já jsem k týhle začala chodí někdy v srpnu. Udělala mi vstupní vyšetření, byla jsem tam skoro půl hoďky, byla jsem po revizi, všechno mi vysvětlila a vše mi skontrolovala, takže na mě působila výborně. Těšila jsem se, že to tak bude pokaždý. Předtím jsem měla šílenou dr., byla jsem těhu, mimi nám umřelo, byla jsem u ní 2x mezitím na utz, pořád říkala, jak je vše v pořádku, ale mimi nebylo. Vůbec to nepoznala, nebo co. Nechápu. Nakonec jsem krácela a měla šílenej zánět, že jsem nemohla chodit, jak to bolelo. A byla jsem ráda, že nemám otravu krve, když si skoro 2 měsíce nevšimla mrtvého miminka.
Tak jsem optimisticky doufala, že tahle bude fajn, ale začíná to ňák odbívat. Asi mám smůlu na doktory :\/:

In reply to by white_tie (neověřeno)

No, nevím, jestli jí budu měnit. Přemýšlím o tom. Asi už to nemá cenu. Na krev a kontrolu ve 20tt jsem objednaná v Krči, to ona nedělá. A my se na jaře stěhujem zpátky domů do Písku, tam už mám vyhlídlou dr., tak už to snad bude v pohodě.
Bylo to hnusný, co se nám stalo, ale když koukám, co se stalo třeba ostatním, že umře mimi po porodu, tak si říkám, že ten můj ošklivý zážitek je proti tomu prd. A hlavně, jsem šťastná, že se mi podařilo otěhotnět znovu docela rychle. Touhle dobou už jsem mohla mít mimi v náručí. Občas si vzpomenu. Hlavně manželova kamarádka nedavno porodila, měli jsme termín ve stejný týden. Tak to mi bodlo u srdíčka. Ale už se těšíme na nový miminko, a věřím, že už bude všechno v pořádku :cc): :c:

ahojik,vazne ani miminku na tom ultrazvuku nic nemerila??me to v 16 tt doktor vse meril jestli ma miminko spravne rozmery.a to same i vcera,byla jsem na kontrole v 19 tt a take vse zmeril a zapsal do prukazky...ale kdyby se ji neco nezdalo tak by ti to urcite rekla.Me zas vcera doktor oznamil, ze kvuli vysledkum z krve musim jit pristi pondeli na plodovku,dost me to zarazilo a popravde i vydesilo,tak doufam ze budeme mit take vse v poradku!!!a jak se jinak vede tobe a miminku?

In reply to by S.Pusova

Neviděla jsem, že by něco měřila. V průkazce žádné údaje o měření nemám. Tak to teda nevím. Jinak miminku se vede výborně, narozdíl ode mě. Jsem už v 17tt a pořád zvracím a je mi zle. to mi poslala na nějaké testy, jestli to není i kvůli něčemu jinýmu. snad to bude v pořádku a i mi to brzo přejde.
jdeš na plodovku? Tak to mi ti budem oba moc držet pěstě, aby bylo všechno v pořádku. Ono určitě bude. Už jsem tu četla spousta příspěvků, co psaly holky, že musely jít a ještě nikdo nenapsal, že by se to potvrdilo a bylo to špatné. Všechny si nekonec oddechly. Prý to ani nebolí, jen je to asi nepříjemné a pak se musí ležet. Ale neboj, bude to v pohodě. :cc): A co, už cítíš nějaké pohyby? Já teda vůbec :n:

In reply to by Magdík.H

jejda,tak pokud v prukazce nemas zapsany zadny hodnoty o miminku jak ho meri,tak bych od ni honem honem mazala k jinymu doktorovi,ty ultrazvuky s merenim jsou povinny!!porad zvracis??to je uz hodne dlouho,uz by te to melo prejit.a nepreslo te to ani drobek?je to stejny jako na zacatku?nooo z ty moji plodovky vubec radost nemam,jsem hrozny nervak,takze na to furt musim myslet a v pondeli budu tak vystrasena...pohyby?no ted uz je celkem citim dost,hrozne si kazdy uzivam,je to fakt uzasny!nejvic je citim az tenhle tyden,takze urco u tebe kazdym dnem brzo taky uz prijdou:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka