ahojky

30.12.2008

ahojky holky,jsem ve 4 týdnu těhotenství a chtěla bych se zeptat od kdy vám bývá zle.myslím odkolikátého týdne.děkuju moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj Holky, jsem tu dneska nová.včera jsem si uděla TT a zistila jsem že tam mám takové ty 2 pruhy :-) tak že jsem asi ...... ve čtvrtek jdu hned k doktorovi a jsem na to hodně moc zvědavá.jen jsem se chtěla zeptat jestli je normální že mě bolí jakoby v podbříšku stále, jako by jsem měla dostat MS .zatím mi to moc nějak nedochází ale až odejdu od toho doktora a bude vše ok tak mi to asi bude docházet hodně rychle.No tak musela jsem se s někým o to podělit jinak je to doma ještě jako překvapení kromě Manžílka ten už to ví :-)

In reply to by luckak

taky mě bolí břicho, doktor říkal že to je normální, že to ještě bolet bude... že se roztahuje děloha. A dojít ti to dojde, neboj, většina z nás tomu nemůže uvěřit :cc):

In reply to by Radka M.

AHOJ , no tak to je ok, když i jiné bolí břicho :-)
no jsem na to moc zvědavá, zítra jdu k doktorovi a uvidíme ,uvidíme, ale doufám že to bude vše ok, a potom celých 9 měsíců i když 9 u asi ne :-)
a ty jsi ve 4 týdnu? už jsi u doktora tedy byla?

In reply to by Radka M.

tak to jo , tak 5 týden,prosím tě a co se dozvím na první návštěvě u doktora, on mi tak řekne hned v jakém jsem ? já vážně nevím .ale stejnak 4 nebo 5 týden co to je , to je vlastně ještě takové nic že jo, taková ta tečička je tam jenom , no je to sdranda, no a těch 9 měsíců to je fakt mazec ,je to dlouhá doba ,vážně, ale asi uteče když vše půjde tak jak má :-)

In reply to by luckak

mě řekl že tam jsem poměrně brzy (byla jsem tam teď v pondělí z důvodu že jsem chtěla prodloužit nemocenskou), díval se do nějaké tabulky a podle toho kdy jsem měla poslední ms mi vypočetl v kterém jsem a řekl předpokládaný termín porodu. Pak jsem šla na klasické vyšetření na kozu no a pak na utz, kde vlastně viděl tu moji malou tečku :cc): nechala jsem si ji pak i vytisknout... A ty myslíš že jsi v kterém nebo kdy jsi měla naposledy ms?

a myslím že to jak komu bývá zle je docela individuální, mám kámošky kterým bylo šíleně zle a švagrvou, která snad žádné vedlejší příznaky neměla, takže je to prostě hold v člověku. Každopádně nevím jak ty, ale já už pár dní se budím v noci, ráno je mi divně, ale nezvracím, spíš bych řekla že víc jím, často pociťuju během dne hlad. Jsem unavená, mám pocit že mi divně přeskakuje občas srdce a nic se mi nechce... A co ty?

Mě bylo zle od 5 týdne.Zvracela jsem po každém jídle a celkově jsem se necítila.Hold co mi nesedlo šlo ven.Dítko si vybíralo.Ale každý to má jinak.Kamoška je stejně těhotná jako já a je jak rybička.Nezvrací,jen jí bývá těžko po jídle.Musí se to překonat!

Ahojky, no mě začalo být špatně asi od pátého měsíce, nyní jsem 23 a je mi pořád divně. Hodně na mě působí smrádky atd. ....Tak se drž ať tě to brzy přejde

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky