co vy na to?

06.01.2009

Ahojky, chtěla bych znát váš názor. Pro holku máme jméno Vanesa a pro kluka Sebastian. Ještě se mi líbila Rozárka pro holku, ale to mi manžel zamítnul :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já bych svému dítěti nedala ani Vanesu ani Sebastiána - obě se mi líbí, ale obě mi znějí málo česky, takže kdyby byl výběr na mně, tak z těch tří bych brala jedině Rozárku ;)

Mě osobně se moc nelíbí ani jedno :girl: Ale hlavně by se měla líbít tobě a manželovi! A je dost jmen, která bych svým dětem nedala, ale jiným dětem prostě sedí a hodí se k nim. :a:

Já ti tyhle jména můžu jedině pochválit. Přesně tyhle dvě jsme měli vybrané i my. Připadalo mě, že čtu svůj článek :!k: Pak jsme zjistili, že čekáme holčičku, tak je to Vanesska. Sice s dvěma s, ale to vyjde na stejno... Ty už víš, co čekáš?

In reply to by wercca

No já právě ještě nevim, jestli jedno s nebo dvě..uvidíme...Zatím nevíme, co to bude..v prosinci se nám mímo nechtělo ukázat (máme stydlína :s: ), ale na další UZ jdeme 14.1., to budu 22+6, tak už se snad ukáže.. A jak Vanessce říkáte? Známej má taky Vanessku a ti jí říkají vanilko :!k:

In reply to by Sýkorka

Já jsem se dívala někde na netu a Vanessek s dvěma s je v ČR míň, tak možná i proto jsem se pro to rozhodla. Ale taky se mě zdá, že napsané to tak vypadá líp, ale to je věc názoru.
Já si zatím můžu vykládat jen s bříškem, začínám 28tt, ale říkám jí různě, Vaness, Vaňulko, Vaňulinko, Vanessko. Určitě na něco přijdeš...
Nám se teda ukázala hned. Snad na každém UZ roztahuje nožky, tak jsem si aspoň jistá, že tam nic nevyčnívá :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jojo, s Rozárkou byl u nás doma rychlej proces :s: A jaká jména jste nakonec vybrali? Nebo ještě váháte?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No že nemáme mimino spolu...to by byla jasná Rozárka :qu: :!k: Tak Janičku jo? Tak se jmenuju já a ještě jsem neslyšela, že by to někdo chtěl dát svýmu mimi, Vendulka je moc pěkné jméno, pro kluka se mi z těhle jmen nejvíc líbí Kubík..pěkná jména..Já mám taky pocit, že to bude holka..před těhu jsem jedla samý maso a první 4 měsíce jsem ho nemohla ani vidět..zato sladký (na který jsem dřív nebyla) do sebe cpu pořád..tak uvidíme za týden..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

s tím přizpůsobováník jména k věku máš pravdu,moje mamka mi říká Janku což mám moc ráda a manžel mne má zapsanou v mobilu jako Janinu což je také pěkné(jinak mi jménem neříká) ale Janička mi vadí.Takže směle do toho. :a: :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no je fakt, že mi snad dva lidi neřeknou stejně..je opravdu hodně podob...tak přeju příjemné rozhodování...no my jestli budeme mít holčičku, tak to má taky hned za sebou - mám termín 21.5. a Vanessa se slaví 24.5. na Janu (no a já jsem Jana). No co..nějak to zvládne :s: Ale se sladkým to máme stejně..no tragédie..jsem zvědavá, kolik přiberu :hu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já mám zatim pořád termín 21.5...No teď jsem na začátku 5. měsíce a mám nahoře 5 kg. První tři měsíce ani deko, ani nerostlo bříško, nic. A během nějákých 6ti týdnů vyběhlo bříško i kila...dneska jsem byla u doktora, který se tvářil, že to je dost..tak uvidíme...jestli budu jako velryba. :s: Ale zatim oblíknu i džíny, co jsem nosila, tak to zase tak hrozný snad neni 8)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky