Zlínská maminka?

06.01.2009

Ahoj maminy,
tak jak se dneska máte? Chci se zepat není tady nějáká maminka ze Zlína?
Jinak jsem včera poprvé cítila to svoje maličké...Zatím je to Anička i když ještě nevíme, jestli to vůbec bude holčička. :s: To bude překvapení až nám doktorka oznámí chlapečka. :s: Chci se zeptat, 21. 1 . jdu na 3D ultrazvuk, to už by mi mohli říct copak se mi narodí ne?
holky, ani nevíte jak Vám všem závidím, že máte ty své tatínky u sebe při to všem krásném...Ale já se snad taky dočkám...Už brzy.
Tak se zatím mějte páček...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,jsem z Otrokovic.Čekám 2.mimčo,jsem 34+2.Doma mám 6letého kluka.Tatínka máme doma o víkendu,vyjímečně se 1x v tydnu objeví,je kamionák.Tady tet chodím taky mín,protože nemám trpělivost s tou "rychlostí" tady.Chodím k dr Masné na polikliniku.

já jsem 26+3 a pokuď teda nevadí, že nejsem přímo ze Zlína, ale do Zlína jezdím dost často k rodičům, jinak náš tatínek je s nám jen o víkendu

In reply to by Martanek83

To vůbec nevadí okdkud jsi jestli to není tajemství? Teda promiň, že se vyptávám...No vidíš s váma je aspoň o tom víkendu to mi se vidíme tak hodinu denně... :(

Ahojky, tak já nejsem přímo ze Zlína,ale z Otrokovic, jsem ve 32.tt...jinak na tom ultrazvuku ti to už určitě řeknou, jestli teda mimísek nebude trucovat a panu doktorovi bo paní doktorce se ukáže :s: jinak tatínek teda s nama moc není :n: no a jaktože s váma není ten váš??? :a:

In reply to by Elizze

Ale on s náma je ale jen občas...a zrovna když drobek dělá něco u čeho by měl být i tatínek, tak tam zovna není. :( Ale prý se to už brzy změní..
Hele baby jsem asi blázen ale nejdřív jsem to malý ani moc nechtěla a teď si nedoedu předstvit, že bych ho v tom bříšku už neměla. jen mám z toho trochu strach jestli to zvládnu..

In reply to by Lanycka

Já měla ze začátku taky pochybnosti,jestli to malé jako chci a teď už bych ho nevyměnila za nic na světě...jinak toho,jestli to zvládnu se bojim taky... ;) no jo,náš tatínek nám taky slibuje hory doly a nic.. :n: :r:

Ahoj, já jsem těhule ze Zlína, jsem 17+2..ještě jsem tě tady nějak nezaregistrovala...já zatím ještě pohyby necítím... :r: ale snad se brzy dočkám...na 3D jsem taky původně chtěla jít, ale pak jsem si to rozmyslela a necháme se překvapit...co to bude si říct necháme...můj pocit je že tam bydlí kluk... :cc): a určitě ti tam řeknou, co to je, teda pokud se nebude schovávat...

In reply to by rena88

Nebývám tady teď často, mám pokažený Notebook, tak čekám až ho opraví. :w: Já jsem dnes 17+0 . Miminko se začne hýbat,neboj... to naše je určitě celé po mě, tak chvíli nevydrži v klidu. To se mám na co těšit teda.Můžu se zeptat k jakému dokotorovi chodíš ve Zlíně? Je to tvé první mimčo?

In reply to by rena88

Já k paní doktorce Henčlové...Včera jsem měla jít na uz miminka, na srdeční ozvy a na zjištění zda mám ještě cysstu... A ta kráva na ultrazvuku udělala jen cystu, že prý nemají čas. Tak jsem byli s přítelem celkem zklamaní. ale tak snad přístě. a odkud jsi?Já z Louk

In reply to by rena88

Já vůbec nevím,samotné se mi do žádnýho kurzu nechce.Fakt nevím.Cvičit cvičím doma podle knížky...je tam spousta rad jak před tak i po porodu.Já mám termín 15.6. Původně byl 11.6. Ale teď se mi to posunulo.

In reply to by rena88

Já vůbec nevím,samotné se mi do žádnýho kurzu nechce.Fakt nevím.Cvičit cvičím doma podle knížky...je tam spousta rad jak před tak i po porodu.Já mám termín 15.6. Původně byl 11.6. Ale teď se mi to posunulo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka