fígl na uplakánky :)

06.01.2009

holky našla jsem způsob, jak zklidnit a uspat toho mýho zlobra :///: začnu mu masírovat chodidla a on za chvilku spí, i když předtím byl unavený, stoupal si v postýlce, skákal, vztekal se a řval.. tohle na něj platí, na lumpa! :c:

ahojky Martiiiiii :a: :a: :a: tak to je zajímavé :!k: určitě to taky zkusíme :one: :one: :one: pozdravuj Adýska a na srazíku pokecáme :\x: :\x: :\x:

Ty jo, Martii, to musíš popsat, jak to děláš. Já chci taky, aby Mikulda spinkal :w: :w: :w: :w: ;)

In reply to by Zuzu

prostě ho chytni za chodidlo a masíruj bříško pod prstíky, to zabírá nejvíc :-) a pak sem tam zbytek celého chodidla :-) když leží a mele sebou, tak jak začnu, okamžitě se uklidní a leží.. no a když vydržím, tak za chvilku spí :qu:

jj u nas to taky platilo,Peta byl neskutecnej rvoun do 6tydnu,pak sem ho vzdycky po koupani masirovala,nozicky,chodidla,brisko a kdyz drzel tak ruce....a byl nejspokojenejsi mimi pod sluncem :c: skoro nebrecel,jen se smal....ale jen do 4mesicu,pak uz to pro nej byla zbytecna ztrata casu,lezet a nechat se dlachnit :s: takze sme s masirovanim skoncili....ale vysmatej pohodar je to porad :h: :c:

In reply to by mamáček

máme problém s usínáním, protože se naučil zvednout a tak pořád stojí :s: a jinak s délkou spaní, někdy spí 30 minut, někdy dvě hodinky..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky