svatba

02.12.2007

Ještě tady nemám žádný fotky ze svatby a teď jsem si s pár fotkama pohrála a zmenšila jejich velikost, tak je sem dávám. Byla to ale fuška, tak doufám, že se mi to teď povede...

jéé, moc vám to sluší. Bylas krásná nevěsta :o) Tak ať vám to vydrží, jak jste si slíbili :o)

In reply to by zizala

Já to dělám tak, že kliknu ještě na zavřenou fotku v počítači pravou myší a dám "Otevřít v". Zobrazí se výběr a dám "kreslení" nebo "Malování". Nevím, jestli je to takhle přesně, páč mám anglickej noťas a mám to tu jako "Paint". Pak dám "obrázek" (IMAGE) a "Roztáhnout/Stáhnout" (Scratch/Scew). Naskočí tam procenta a já dám ze sta tak 10-25 %, podle toho, jakou má obrázek velikost před zmenšením. Fakt ty názvy nevím česky přesně, ale snad to zvládneš. Zkus to, ať se můžem pokochat:))

In reply to by zizala

zizalko já nad tím taky fárala a nakonec se mi včera podařilo sem dát fotečky i z fotáku a i zmenšit.Já najede na zoner photo tam si otevřu složku s fotkama kliknu na tu co chi zmenšit a dám upravit nebo něco takového a tam je jakoby napsané výška a šírka tak klikáš na šipku směrem dolů a ona se zmenšuje a pak jak jí chci vykřížkovat tak se mě to zeptá zda uložit s těmito rozměry a je to.

jůůů v kostele jo?Byla jsi jako princezna opravdu mooocinky ti to slušelo no a taky manželovy,že ano.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka