Dvojčátka

03.01.2009

Ahoj holky, je tu prosím někdo s dvojčátky? Ráda bych s někým probrala průběh těhotenství (já ted 30+6) a také by mě zajímali nějaké informace o porodu, jak to bylo u vás - kdy?, v termínu, předčasně, zda vše OK, atd :) Jsem prvorodička, čekáme dvojčata přiroz.cestou, zřejmě 2 kluky, moc se těšíme a snažíme se vydržet stále náročnější poslední trimestr:-) Jinak však vše OK. Těším se na zprávy od Vás :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky omlouvam se ze sem lezu,ja dvojcatka nemam,ale jen sem chtela napsat ze mamky dvojcat moc obdivuju ja si nedokazu predstavit mit dve deti najdenou,musi to bejt pekelna zabiracka :00:

ahoj holky, díky za zprávy:-) nedostala jsem se sem dříve a také je to tady strašně pomalé ten server... já ted začala 32.týden. Někdo psal, že porod přirozenou cestou, to jsi opravdu dobrá:-) kdy se miminka natočila hlavičkami dolů a zůstala již tak do porodu? ve kterém týdnu?? u mě to zatím vypadá na cís.řez... uvidíme ještě jak se otočí, ale nevím, zda to ještě jde... Také jsem se Vás chtěla ještě zeptat, zda jste cítili pohyby obou dětí pravidelně??...já mám pocit, že jednoho cítím méně...a jeden den - po probdělé noci, kdy mi břicho tvrdlo,mám pocit, v kuse...jsem jednoho necítila vůbec celý den nebo jen lehce, ale to jsem si nebyla jista...je pravda, ze kdyz jsou otoceni smerem k pateri, tak jsou pohyby slabsi?? Diky za vase zkušenosti. Mějte se fajn:-)

In reply to by Těhulkaa

mě se otočili asi ve 34 tt, taky už jsem se připravovala na císaře, měla vyběhaný předoperační, ale nakonec se mimi umoudřili. Jsem moc ráda. Já to teda v tomhle stádiu už moc nepoznala kterej kope, jsou tam namačkaný jak sardinky a čí která noha nebo ruka je jsem fakt nepoznala.

Ahojky, já mám už roční dvojčátka, kluka a holčičku. Byla jsem taky prvorodička, vydržela jsem pohromadě do 36+2, porod proběhl přirozenou cestou. Byl to docela fofr, kolem půlnoci mi praskla voda, ale odtíkala tak pomalu, že jsem zjistila, že je něco v nepořádku až po hodině a v 2.26 a 2.28 byli děti na světě :h: :h: . Ten poslední trimestr ti opravdu nezávidím je to opravdu fuška a musím tě ujistit, že bude hůř :00: .

In reply to by Těhulkaa

luplo mi v břichu, fakt to snad i bylo slyšet :00: , takovej zvláštní pocit. Potom jsem si myslela, že furt učůrávám, než mi to všechno docvaklo :///: . Byla jsem taková nervozní, pořád chodila po chodbě, až mi to nedalo a šla jsem za sestřičkama. Nechali si mě den před tím v nemocnici kvůli vysokýmu tlaku, zaplatpánbu za to. Nemocnice přes 30km a ještě skoro přes celou Prahu, to bych asi vážně nestihla :) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka