Můj porod

05.01.2009

Ahoj holky,
tak po 5 měsících mám čas napsat taky svůj porod:
Bylo 1.srpna a já měla termím 29.srpna.Venku byl děsnej pařák,byla jsemzrovna u našich protože byly na dovče,tak jsem jim hlídala barák :///: V tu dobu jsem měla ještě taky přítele.Ten den jsme se ale hrozně pohádaly a on se naštval a večer odjel do hospody.Já si šla v klidu lehnout ale o půl noci mě vzbudilo vlhko.Tak jsem si pod sebe šáhla a prostěradlo bylo durch.Tak jsem letěla na wc a tekla ze mě voda jako blázen.Šla jsem do sprchy a tekla pořád.Tak jsem si řekla a je to tady.Praskla mi voda.Ještě jsem zavolala mamce na dovču abych se ujistila jestly je to opravdu ono.
Přítel byl už doma ale na mol :r: a řekl mi že mě nikam nepoveze at si zavolám sanitku.Tak jsem volala.Přijely asi za 10 min.Vezly mě do Jicínský porodnice ale tam bylazavřená,tak jsme jely do HK.Neměla jsem u sebe žádý věci,jen mobil,klíče,občanku a těhotenský průkaz :s: .
Neměla jsem žádný bolesti nic.V HK mě vyšetřily a napojily na monitor,nebyla jsem otevřená,tak jsem si říkala to bude na dlouho.Jenže můj brouček byl nožičkama dolů a dr.mi řekla,že za hodinu jdu na císaře.Byla jsem hrozně nervozní a bylo mi líto,že tam nikoho nemám. :r: :r:
Za hodinu už jsem ležela na sále a pak nic nevím,jen že jsem se probrala v 6.30a řekly mi že mám chlapečka narodil se v 4.30 a měl 2420g a 45 cm.Byla jsem štastná.Ale vidět jsem ho nemohla,byl ještě v ikubátoru.Viděla jse ho až 17.30 večer.Byl to takovej maličkej uzlíček a já byla nejštastnější maminka na světě :h: Moc ho miluju.A jak už jsem několikrát psala Přítel nas po 1 měsíci opustil :r: Ale já jsem štastná,že Matyáška mám :c:

co to je zač probůh...některý chlapi jsou fakt z jiný planety... Držím palce ať se ten pravej objeví co nejdřív a můžete pořídit třeba i sourozence..:-)

To je neschopnej blbeček. Úplně mi to naštvalo, když jsem to četla. Přítel je pěknej kryplík. Jestli jednou dostane rozum, určitě si to bude vyčítat. Ale ty na něj prď. Hlavně, že jste oba s mimískem zdraví a spokojení. To je nejdůležitejší. A super tatínek se určitě časem objeví. Moc vám držím pěstičky, ať jste pořád tak šťastní a ať se ten hodný najde :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky