Ach jo..:-(

06.01.2009

Ahoj děvčátka, mě je úplně strašně... 2.1. nám zemřel strejda..jelikož byl už ochrnutý, neudržel moč, stolici, špatně mluvil a měl rakovinu střev, tak to bylo vlastně vysvobození...ale...táta šel včera všechno zařídit a máma dneska strašně brečí, že prej všechno zkazil a já vůbec nevím co se děje...a ještě ke všemu se máma nesmí rozčilovat, protože má vydutou žílu v mozku a může prasknout, tak jsem úplně na prašky... :r:

Ahojky Borůvěčko, to je mi moc líto :r: Přeju Vám klid v rodině a brzské zahojení rány ze stráty strýčka a hlavně, aby se maminka dala brzo do kupy :h: :k: :h: Opatrujte se :a:

Ahoj Borůvko, to mě moc mrzí. Pro vaše to jsou vélké nervy, brzo se to určitě všechno zlepší. Držte se, mysli na Moničku, že je zdravá a šikovná.

Ahoj Borůvko, to je mi fakt moc líto, není nic horšího než bezmoc. Přeji aby se maminka brzo uklidnila a i když už bohužel bez strejdy, bylo všechno zase veselejší :k: :h: :k: :h: :k: :h:

Boruvecko, nejdriv ti chci poprat uprimnou soustrast.... mamka se ted potrebuje vybrecet a to ji pomuze, vsechno casem preboli a ta bolest se vstreba. Ty se zeptej taty, co mel udelat a treba na to spolecne prijdete, kde je chyba a budete to moct jeste napravit, aby se mamka nerozcilovala v jejim stavu. Pro strejdu, ac je to stejne krute, to bylo opravdu vysvobozeni, uz ho nic neboli, netrapi. Moc ti drzim palecky, aby jsi to vsechno zvladla a byla statecna. :h:

In reply to by lulisek

:h: Ahoj Lulísku, děkuju...co se týká strejdy, ač to zní zle, my jsme mu to moc přáli, on už tak 4 roky říkal, že už na tu smrt čeká, že je to strašnej život, takže tohle je vlastně "oslava"...
máme ale zkažený parte, je tam špatně jméno i věk a pak nějaký drobnosti, který nejsou tak zlý... mamku už jsem uklidnila, tak snad bude dobře..
ještějednou díky..

Ahoj berůvko,narazila jsem na tvuj článek.Jsem smutná taky,ale každá jinak,ty to máš horší.Vím jaký to je u nás v rodině snad každý rok někdo umře,před rokem táta a ted teta.Ted čekám malý,a v neděli jsem krvácela.Mám takový strach o mimi.Ty bud ale silná,pro strejdu je to vysvobození,a mamka je tak trochu v šoku asi,když umřel táta tak mamka byla chvílema taky ošklivá ale to si neuvědomuje.Hlavně jí drž v klidu a snažte se to překonat.Ty záležitosti kolem parte a pohřbení jsou těžký,pak to ale bude dobrý.pa a držím palečky

In reply to by Matýsek

děkuju Matýsku...už je lépe..holt některé věci nezměníš..:-(
Přeju ti, ať je vše v pořádku, po tom co jste si museli projít, si to zasloužíš!! TAk držím pěstí a byla jsi někde?

In reply to by Borůvka

jojo,vrátili jsme se v pět z gyndy,vzala mě nějaká doktorka.A je to dobrý,napsala mi něco na to.Ale ty hlavně bud v klidu,ono to trochu přebolí.Tohle je vždy těžké,a rodina musí držet při sobě,mě hodně pomohl přítel.Jen mě držel,já jsem o tom neuměla mluvit a dodnes neumím.Ale pomáhá mi se vybrečet,pak je mi lépe.S tátou si promluv jak to vyřídil,ty věci okolo a uvidíš že to bude dobrý,i s maminkou.Dej jí čas,ted je moc smutná.Hlavní s ní mluv at není sama,strč jí malou at se nenudí a nemá čas myslet na ty věci,prostě jín zabav.pa myslím na tebe kočko

In reply to by Matýsek

Tak to je dobře, že už jsi v poho..
Co se týká nás, tak mamka už to zvládla, oni nám zkazili parte a tvrdí že táta..ale pochybuju, že by to zkazil strejdovo jméno...
Každopádně teď už s tím nic neuděláme...já jsem od naši 220kiláků..:-(
Chápu, že o tom neumíš mluvit, třeba časem, jednou...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka