mimi stále hlavou nahoře

06.01.2009

Ahoj holky, včera jsem byla na ultrazvuku a mimi je stále hlavičkou nahoru, tak jsem se chtěla zeptat jak jste na tom vy a kdy se tak otočilo? Myslíte si, že to poznám až se otočí, když už je takhle velké? Máme 1300 gramů, což mi přišlo docela málo na 30 týden. Doktor sice říkal, že bude malej, protože já mám 158 cm a přítel zhruba 170 cm, tak snad bude v pořádku. Už se na něj strašně těším! Jo a ještě jsem se chtěla zeptat na váš názor na předporodní kurzy a těhu cvičení, dnes tam mám poprve jít, tak nevim jestli se mám těšit a jestli mi to vůbec k něčemu bude?? Mějte se krásně, díky za odpovědi a přeji pěkný den. Pavlína

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky ,já byla ve čtvrtek na kontrole,to jsem byla ve 29 tt a už jsme byli hlavičkou dolu,taky sem si řikala že je to docela brzy...ale doktor nic neřikal že by se něco dělo,tak je vše v pohodě.Jinak máme 1580 gramů a 38 cm...mi zas budem veliký a hodně dlouhý nohy ,to mi dr.řiká každou návštěvu...držim palečky a snad to všichni ještě vydržíme,máme to za pár.

Ahojky, ja jsem dneska 30+4tt, vcera jsme byli na UTZ a nase mala holcicka vazi 1420g, prumer briska ma 25.5cm, a pry je to uplnej normal. :cc): Me se otocila hlavickou dolu presne pred 11dny, protoze to co prozivam od te doby, ty kopance do zeber a do zaludku, to je hruza! :r: Od prvniho dne vim, ze proste je otocena. A ten den, co se otacela, mi prislo, ze se mnohem vic vrti nez jindy. Asi si rovnala rucicky a nozicky. :qu: Ja myslim, ze to poznas taky.
Ty zebra kolikrat az brni, jak to boli. Ale pan dr. povidal, ze je to normalni. Drzim palecky :h:

In reply to by salufree

To ti závidím. Já jdu na utz až příští čtvrtek,ale malá je pořád hlavičkou nahoře,protože ji cítím nad pupíkem a kope dole. Docela bych už brala,aby se otočila dolů,protože mě už tak intenzivně nekope,vlastně skoro vůbec,jen když si lehnu,tak se dost přetáčí,ale naší princezně se asi dolů moc nechce. Kamarádka mi dneska radila,at chodím na procházky,ale copak se chce v takovým počasí. Jak říkám.zatím jsem docela klidná,jsem dneska 31+0tt,což je myslím začátek osmého měsíce. Ale docela se těším,až tu naši malou prdolku uvidím. A nejvíc až ji uvidím po porodu. Zrovna včera jsem říkala příteli,že až se narodí,tak zavřu oči a on se bude muset podívat,jestli je v pořádku,jako jestli má všechny prstíčky a tak. Z toho mám největší strach. Taky je tady nějaká taková poprděná jako já????

SilvieS

Dnes jsem byla na UZ a naše malá má taky 1300 g, jsem ve 30. tt, takže ta váha bude v pořádku, protože mě dr. řekl, že odpovídáme velikostně termínu porodu. Ale už je hlavičkou dolů.

Naše malá je taky pořád hlavičkou nahoře,ale zatím jsem v klidu. Já jsem dneska 30+5tt a na utz jdu až příští čtvrtek,tak jsem zvědavá,jestli už bude otočená. Já měřím 165cm a přítel 178cm a malá má taky tak 1400g,minulý týden měla 1300g,tak to takhle tipuju. Ale zatím je čas a určitě se nám ti naši mimískové otočí. Jsou prý na to i nějaké cviky.

Ahoj pavlíno tak já jsem to tedy napoznala kdy se naše malá přetočila, ale na UTZ ve 32.tt přetočená byla potom ve 33.tt byla zase naopak a teď ve 38. je hlavičkou dolů. Doktor to pozná jen pohmatem i bez UTZ. Podle mě máš čas tak do toho 38.tt pak už by se to asi řešilo císařem a nečekalo by se na to jestli se otočí, ale prý se může přetočit i později tak nevím... záleží asi na velikosti mimča a tvojeho bříška :? :a:

Ahojky, no když jsem byla já na ultrazvuku ve 33tt tak malá ještě přetočená nebyla, do porodu jsem už na ultrazvuku nebyla, tak jsem se bála jestli je přetočená a zjistila jsem to až když jsem rodila, a vůbec mi nedělali ultrazvuk, doktor mi jen prohmatal bříško a to bylo vše. Ani jsem to nepoznala kdy se přetočila. Na kurzy ani na cvičení jsem vůbec nechodila a zvládla jsem to i bez nich :) Tak pápá

Ahojda,ten náš prďola je už od 26tt otočenej hlavičkou dole a už se asi neotočí sem taky 30tt. Ale do toho 35-6tt má ten tvůr uro čas.Jestli to poznáš to nevím,u sebe sem si ale byla jistá že se neotočil protože kopal pořád stejně.Dole jen takslaboučce a pod žebrama megavlny.
Na předporodní kurz chci jít určo taky,je to určo dobrý,poznat místo kde budeš rodit.Těhu cvičení nevim,tam nechodim,domam mám pohybu dost ale byla sem párkrát na těhu plavání a to bylo fajn..Uvidíš sama.Tak pa a těhu zdar

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka