Analýza prvků z vlasů

06.01.2009

Velice se Vám všem omlouvám, ale ptala jsem se už na všechny strany a napadlo mě, že když je Vás tu tolik, mohly byste mi cérečky pomoct právě Vy. Nevíte některá, nebo neslyšela jste o (nevím přesně jak se to nazývá), ale snad ANALÝZA PRVKŮ Z VLASŮ ?? Spíš teda, jestli s tím nemáte některá zkušenost nebo, kde bych k tomuto testu mohla přijít, aby mě spíš neobrali a skutek utek - výsledek žádný. Myslíte, že třeba normálně na kožním bych se s tím mohla setkat ?? Nějak se mi na nějaké pofiderní testy přes internet tentokrát nechce. Mockrát děkuju !!!!!!!! ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by JaninkaU.

Chtěla jsem to nadělit mojemu k narozkám, stojí to nějakých 2.500,- a "měli" by Ti podle toho zjistit, které prvky Ti v těle chybí a popř. jakými nemocemi člověk trpí.... Ale děkuju za odpověď :a: , předpokládám totiž, že další už asi stejně asi nedostanu :n: papa

In reply to by JaninkaU.

8) hmm to nevadí. Já vím, že můj chlap by to ocenil, protože má jisté zdravotní potíže a nikdo mu není schopen odhalit od čeho to je a věřím, že by byl spíš rád a to mi stačí. Tak Ti aspoň přeju pěkný den... :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky