Tak jsme byli dneska na 5-měsíční kontrole a hlásím....

05.01.2009

Tak je nám přesně 5měsíců a týden a vážíme úctihodných 8,6kg :jawdrop: neměřila nás ale 70cm má 100% a jinak holky jdem se pochlubit tím skoro lezením :) tak mrkněte na krátký video :dance: http://www.stream.cz/video/211813-kaja-skokanek

Tak to máš tedy pěkného chlapíka, my jsme měli na kontrole 14. 10. v 5 a půl měsících 8,94 kg a 69 cm, o měsíc později 11. 11. v 6,5 měsících dokonce 9,46 kg a 70 cm. Od té doby jsme v poradně nebyli, další nás čeká v skoro v 8 a půl měsících 13. 1. Tak jsem zvědavá, jak jsme poskočili, když jsme malého zkoušeli vážit na naší digitální váze, tak ukazovala přes 10 kg, ale to není tak přesné jako u doktorky. A co se týče toho lezení, tak to jste opravdu šikulky, Honzík zatím neleze, jen občas na bříšku zaboří hlavičku do země a vystrčí zadeček anebo když mu zapřu pokrčené nožičky, tak se poposune. Jinak se zkouší někdy otáčet na bříšku dokola pomocí ručiček, kterými se odráží, když chce na něco dosáhnout. Místo plazení se spíš Honzík začal kutálet, neuvěřitelně rychle se přetáčí ze zad na bříško a zpět a pokračuje tak třeba přes celou místnost, než se dostane k nějaké překážce. To se pak začne strašně rozčilovat a už nechce být na bříšku ani chvíli.

Ahojky :a: Vy jste hodně šikovní (a zdatní :s: ). Daneček začal dávat pod sebe kolínka teprve teď (skoro v 7 měsících) a váží asi taky méně než Kája ;) :qu: :qu: :qu: Krásný :one: Mamko, máš na co být pyšná ;)

In reply to by natalliev.

no nevím po kom je ale asi celej manža :///: já byla lemra, prek kam mě položily tam jsem zůstala :!k: ale manža byl takovej akční..teda ted už né...ted už je taky lenoch :spid: ale byl nezmar...takže nevím jak sem mohla přispět vajíčkem když je jako by mu z pr...e vypadl :!k:

gratuluju k vašim mírám :qu: no tak adámek má 9 měsíců a 8,5 kg a malinko přes 70 cm :-) a my taky nemáme líného chlapíka :-) je to fuška :-)

Ahojky, páni to je ale šikulka, nám je skoro o měsíc víc, ale ještě se ani nezvedáme na ručičky, občas zaboří hlavičku a vystrčí prdelku, toť vše :)

Fíha, tak to je šikula! Ten ti bude za chvíli běhat :-). To můj Adámek, to je typicky línej chlap. Pást koně ho moc nebaví a teprve teď v pěti a půl měsících se začal přetáčet ze zad na břicho.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka