přítel dostal vyhazov

06.01.2009

ahojky holky tak sem včera celej večer probrečela, přítele vyhodily z práce, dělal projektanta a musel z kola ven, a já si naivne myslela, ře se nám ta krize vyhne alespon tímhle směrem, ted fakt nevim co bude dál, naštěstí máme něco našetřeno takže myslím, že to chvilku zvlátnem tuk tuk tuk, ale taky to nemuže dělat věčně. v noci sem nemohla vůbec spát, a přemýšlela co bude.

Bohuzel se nam to stalo taky,jeste pred vanocema bylo jasne,ze pritel od 5.1.09 do prace nepujde,takze je ted bez prace :( ja tehotna na rizikovym,proste parada :(
Taky jsem to strasne obulela a byla jsem az histericka,protoze co bude dal.Taky mel docela slusne placene misto a ted?
Ach jooo...krize zas*ana :(
Tak hodne sil a at je vsechno co nejdriv v poradku!

Ahojky, tak to je mi líto, ale bohužel jsme na tom stejně. Přítele propustili na konci září a ještě místo nesehnal. Naštěstí máme také něco našetřeno a dostal odstupné, ale penízky pomalu ubývají a s malým dítětem je to hrůza. Tak ať brzy něco sežene :a:

tak to je teda hodne blby.a zrovna takhle hnedka v novym roce.Ale neboj vsechno bude v poradku muzes byt rada ze mate neco usetreno kdyby jste nemeli bude to jeste horsi nez to je tedka.

To je mi Moniko líto, je teď strašná doba a hrozné je že bude hůř, že to jen tak neskončí. Tak se držte a uvidíš že to nějakzvládnete....

přitel si najde novou praci, neboj.. A pokud mate neco nasetreno tak se vubec neboj, bude mit trosku casu navic. Drzim palecky. Ale povim ti, jsem stejna, ja bych taky asi z toho nespala..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka