Chdíte v těchto mrazech ven???

06.01.2009

Ahojky maminky chtěla jsem se zeptat jestli v těchto mrazech chodíte ven? a na jak dlouho? Já bych šla, zabalila jí pořádně do fusaku a ještě dala deku a pak pláštěnku aby jí tam netáhlo, co vy na to?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsen někde četla, že s čerstvými novorozenci se může ven do -5 stupňů, a s těmi staršími kojenci do -10 stupňů. Já chodím se svým 8měsíčním Honzíčkem na procházky po obědě s kočárkem každý den - i na 2 hodiny, a zatím mu to svědčí. Samozřejmě ho teple obléknu, dám do fusaku a přikryju ještě dekou a on vydrží venku spinkat třeba i 1,5 hodiny - doma mi totiž nechce vůbec přes den spát, tak musím jezdit za každého počasí. Snad jen když bude víc než těch -10 stupňů (teď po ránu máme -16), tak zůstanu doma a počkám do odpoledne, jestli se to trochu nezvedne.

ahoj vcera sme s kamaradkou a s nasima holkama v kocarkach obesli jen vesnici a dali sme holkam halu prez oblicej ze jim koukali jen oci ale stejne meli nosanky a tvaricky jak rumnenky tak sme zase hezky mazali domu a to je jim 9 a 12 mesicu

my musíme k dr takže vyrazíme, ale autem. a odpoledne dám malého spát na balkon, máme ho zasklený a teď, když je venku - 9 tak tam je krásných -2, takže si tam snad schrupne v kočárku.

nepises kolik ji je, ale do pul roku by se nemelo pry moc chodit pokud je vic jak -5 stupnu... i kdyz ja s davidem jezdila po nemocnicich 8 hodin a mrzllo.... no zalezi na tobe...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka