Procházky - venčení miminek a mráz????

06.01.2009

Jsem teď volala k mudr, jestli můžem přijít dnes na půl roční kontrolu a prej ano, ale jen pokud to vyloženě hoří, páč je tam strašná zima a to se ven s miminkama nesmí, maximálně do -2 a jen na chvilku. Co si o tom myslíte?? My zatím chodily každý den i s rýmou, páč jí po tom bylo mnohem lépe a dýchalo se zlehka, ale jen maximálně na hodinu a pak se válela v kočárku na chodbe, kde je okolo 4 stupňů. Co já bych s ní doma dělala, když by nemohla ven, ona kočárek tak miluje.

já chodila každý den taky ven doma mi hrabe :s: ,ale dneska jsem asi nucená bejt fakt doma...sem se teda připravovala ven ale kámoška mi volala že jela jen ob dva baráky na drb a malá se jí tím ledovým vzduchem dusila tak asi zůstanu doma :( ale to zešílím,celej den ve dvou malých místnostech. A ještě sama manža odjel na celej den:-( co budeš teda dělat ty celej den budeš doma?

ahojky, tak to je hezký. No ale já jsem nahraná. Malá nespí jinde než venku. Usne jen v kočárku. Někdy ji šupnu na balkon, tam aspoň nefouká, ale je schopná tam spát 3 hodiny. Jestli budou nějaký extra mrazy, tak potěš bán bůh.

hmm... tak teď nevím... docela jste mě zmátly, holky!!! máme jít dnes na 8. měsíční prohlídku a máýme tu -10. máme to k dr. asi 10 minut pěšo. tak to snad zvládnem a tam se jí teda na to radši zeptám!!! jinak máme tu hezky- hradec králové- svítí sluníčko a je krásně nasněžíno!!!

Tak my v 10.měsících ven chodíme tak na 1-2 hodinky, ale u nás bylo nanejvýš -8. Dokonce jsme byli i na horách a jezdili na saních. Je v kombinéze, ve fusáku a natřená krémikem proti chladu a větru.

Já chodím za každýho počasí. Snad jen kdyby bylo víc jak těch -10, tak bych nešla. Ale u nás je zataženo a "jen" -7. S novorozenci se může do -5 a s většími dětmi do -10. Já dávám na kočár pláštěnku a malej si to tam zadejchá a nemá tam ten studenej vzduch :one:

Já jsem někde četla, že s čerstvými novorozenci se může ven do -5 stupňů, a s těmi staršími kojenci do -10 stupňů. Já chodím se svým 8měsíčním Honzíčkem na procházky po obědě s kočárkem každý den - i na 2 hodiny, a zatím mu to svědčí. Samozřejmě ho teple obléknu, dám do fusaku a přikryju ještě dekou a on vydrží venku spinkat třeba i 2 hodiny - doma mi totiž nechce vůbec přes den spát, tak musím jezdit za každého počasí. Snad jen když bude víc než těch -10 stupňů (teď po ránu máme -16), tak zůstanu doma a počkám do odpoledne, jestli se to trochu nezvedne.

Ahoj Marcel :a: tak já taky s malou ven nepůjdu :( sice mě to mrzí ale co nadělám... ty mrazy co hlásí mají být vážně kruté :00: :00: :00:

já ven s malou také nepůjdu, tady máme -12, ale doufám, že odpoledne bude líp, aby jsme alespoň na chvilku vylezli. Doktorka mi říkala jak je víc než -5 tak nemáme chodit ven. Tak nevím. Musíme pro bráchu do školky :s:
Za oknem to vypadá krásně :///:

Já jsem se ptala taky doktora a ten říkal,že do -5 nesmí novorozenci.Pak se ven může normálně,teda pořádně navlíknout a max na hoďku :wink: Já to ještě řeším pláštěnkou,nejde jí tam ten nejledovější vzduch...

naše doktorka říká do -5 a to bohužel dnes je, takže s malou nikam nejdu. Prý to mimča nemají šanci udýchat. Taky se mi nechce být doma pořád, ale riskovat problémy nechci, takže zůstáváme. S malou jsem byla včera a byl to dost slušnej tělocvik utáhnout kočárek neprojetými zasněženými cestami :-)

tak ja sem cetla a i dr mi rikala ze s novorozenyma mimcama se muze do -5 a s tema starsima do -9, ale tohle se tady probiralo hodnekrat, jak zacly ty mrazy, tak si myslim ze pokud mimco dobre nabalis a namazes oblicejik tak to bude v pohode

Ahojik zizalko ja psala vcera dr jestli mame prijit s kocarkem na 8.mesicni prohlidku a ona mi pisla ze jesli bude ten mraz co slibuji tak mam zustat doma a prijit jindy.U nas v Liberci je tedka -13 tak jsme otevrela malymu okno at se mu lip spinka.A ven urco nepujdeme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka