Kočárek

06.01.2009

Ahojky ahojky,
tak jsem zase jednou brouzdala po netu a koukala po kočárcích. Jak se vám líbí tenhle? Je celkem za rozumnou cenu 7690,- Kč nebo se sedačkou za 9350,- Kč. Jenom nevím, jestli není ta korbička trošku malá...

nemyslim to spatne,ale osobne bych si ho nekoupila...
V dnesni dobe je strasne moc kocaru na trhu a babo rad :(
My cekame maleho v breznu,takze velikost korbicky jsme moc resit nemuseli,na zimu mu bude 8-9mesicu a to stejne bude hacat,takze jsem spis vybirala poradnou trojkombinaci s lepsim sportakem nez hl.korbou,protoze pres leto prezijeme v kazde korbe...
Vybrali jsme Quinny Buzz 3-cely komplet
Tak stastny vyber :a:

Je nádhernej.Já si taky vybrala kalsickou čtyřkolku kombinaci a dnes už bych vybírala jinak.
Podle mě malá korbička nevadí pokud budeš rodit někdy v dubnu,protože na zimu už budeš moc dát sesly.Ale kdyby si rodila někdy srpen/září (což asi ne když je teprve leden) tak by jsi musela řešit,že se ti tam v zimě navlečený mimi i s pytlem už nemusí vejít.Mám pár kamarádek co mají vajíčko a řešili tenhle problém.
Ale myslím si že od toho 5-6 měsíce už můžeš dát mimi do sesličky.

In reply to by luccil

No termín máme v květnu, takže mrňousek už bude mít půl roku, takže už bude šikula, ale při nejhorším přezimuje ještě v korbičce a na jaro už bychom přesedlali. No uvidí se. To je najednou tolik věcí k řešení, mazec :00: :)

In reply to by mala Jana

POkud máš termín v květnu tak v listopadu už by ti mělo mimčo sedět.A jestli bude jak ten náš raubíř,tak bude chtít vidět.My museli taky z toho našeho vyndat tašku,protože se tam s pytlem nevešel.Narodil se v červnu a od říjny jezdil v sesli,ale byl stále v úplném lehu.V prosinci už jsme koupili golfky,protože náš Jura je nepříčetnej,když nevidí ven. :00:
Já si myslím,že ho můžete klidně koupit.Je fakt nádhernej :one:
O takovým jsem taky snila,ale ten můj takový nechtěl,dnes už bych si do toho nenechala tak mluvit.

In reply to by luccil

Jo hold, chce klučina vidět na svět kolem sebe a vidět co se děje. :one:
no přítel mi do toho ani mluvit nějak snahu nemá, jenom mi řekl, že nechce kočárek trojkolku, že s tou jezdit nebude ://: a jinak mu to je jedno.

In reply to by mala Jana

Tak to je ten tvůj jako můj,ten má na trojkolky alergii.Vůbec se mu nelíbí.
Tak já si kočárek vybírala sama a dávala ho na schválení.Nakonec jsme stejně vybrali úplně jinej,než jsem chtěla původně.A řeknu ti,že kdyb se mě někdo zeptal,jestli si ho má koupit,tak řeknu že nový určo ne,protože ho člověk využije jen jako hluboký.Protože jako sesle je naprosto nevyhovující,teda aspon pro nás.
Holka ale tenhle co sis vyhlídla,tak do toho jsem se zamilovala :00: viděla jsem ho v jednom internetovém obchodě a moc se mi zalíbil,ale začli ho dělat až když byl malej na světě a i tak by mi neprošel.Protože přítelovo rodiče bydlí na vesnici a tam jsme potřebovali pevný kolečka kvůli terénům.

In reply to by luccil

Njn,
taky si v podstatě sama a on se mi pořád jenom směje, když mě vidí u internetu na stránkách s kočárkama. ://: Ale když on se člověk fakt jaksik nemůže v tom množství rozhodnout. A když se mi nějaký líbí, tak ho taky ukazuju ke schválení :) no zatím jsme se shodli skoro na všech. Ale nedávno jsme byli na městě a tak jsme blezli do obchodu s kočárkama (to bylo asi poprvé co neprotestoval jít se mnou do takovéhohle obchodu :P ) a tam se nám líbil totálně ale totálně jiný, než je tady tenhle. A asi to už tak vypadá, že vyberem ten z obchodu, protože má velkou prostornou korbu a to je pro mě priorita. Tak uvidíme no. A navíc je to i klasická čtyřkolka (k našim na vesnici asi taky příjde líp vhod)

In reply to by mala Jana

My taky nakonec vybrali úplně jinej a dokonce nám udělali barevnou kombinaci podle našeho výběru z katalogu látek.Tahle kombinace se do té doby ani nevyráběla.Jako hlubokej je skvělej,ale jako sporťák nic moc.Teda on by šel ale když vyndáš tašku na mimi a chceš udělat sporťák tak je tam na sezení jen to dřevo potažený látkou. :00:
Žádnyý polster nic.Takže by to bylo pro malýho asi docela nepohodlný v létě.To je jak dřevěná lavička přehozená jen prostěradlem :00: :00: :00:
Přes zimu to je jedno to tam má pytel ale co v létě?
Když si všimneš tak klasický glfky a sporťáky mají polstrovaný sedátko,ale náš kočár to nemá.Takže pokud kupujete klasickou 4kolku trojkombinaci (čtyřkombinaci) tak bych si to nechalal ukázat i jako sporťák.
Ale možná to tak má být-nevim.
Já bych v tom teda sedět nechtěla.

ahojky, já jsem si před rokem vybrala klasickej pevnej 4kolák, letos už bych vybírala jinak, taky se mi líbí tato trojkombinace, hlavně, že můžeš připojit i vajičko na kolečka :one: pro ty co cestujou autem je to výhoda. a kamarádka má podobný s volnýmy kolečky a i s aretací a říkala že je to super, lepší než trojkolka :one:

In reply to by ivkahof

No psali, že je odpružený a že se dá i houpat, tak uvidíme. Nejlíp by bylo, kdybych ho mohla vyzkoušet někde v obchodě. Auto u nás bude hodně v permanenci, protože babička je 120km daleko :) Tak snad se něco podobného osvědčí.

In reply to by white_tie (neověřeno)

No to je fakt, ale našla jsem pár vozítek i s trošku většíma korbičkama.
On ještě definitivně vybraný není. Ještě je času dost, termín máme až v druhé půli května a ani nevíme jestli to bude kluk nebo holka.

In reply to by white_tie (neověřeno)

Tak to máte fajn. Neutrální barvy využiješ v obou případech. Taky si říkám, že by to chtělo něco neutrálního, kdyby se mi náhodou podařilo ukecat ještě i druhé :) a bylo to opačně než teď.
Uvidíš, uvidíš, co se z toho vyklube. Bratranci taky pořád říkali kluk kluk a nakonec to byla Maruška :s:
my se to snad taky dneska v poraadně nebo zítra na 3D UZ dozvíme.

In reply to by white_tie (neověřeno)

Ja jsem se taky "smirovala" s klukem :) a muzu rict,ze jsem se na 100% uz smirila,ze proste pindika mame,protoze uz ho mame potvrzeneho 4x u UTZ a na 3D UTZ docela jasny zaber na koulicky a pindika-to se proste neda prehlednout ani laikem,takze ja uz zadnou nadeji v holcicku nemam :s: ale nejak me to preslo a kdyz vidim,jak je pritel a muj tata nadseny,ze to bude chlap,tak jsem rada,ze je to tak,jak je a ze jsme zdravi! :a: :h:

In reply to by white_tie (neověřeno)

NO uvidíme, budem zkoušet a okoukávat a snad rozumně vyberem ://:
Nooo, to by bylo docela solidní překvápko. U nás se zase spíše počítá s klukem, tak jsem docela zvědavá no, jak to dopadne.
A toho 16. už máš příští týden, to už uteče jako voda

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka