Hormony nebo chlapi?

06.01.2009

Asi to sem vůbec nepatří, ale nemám se komu svěřit a s kým se poradit. Od včerejšího večera nemyslím na nic jiného nevím co dělat. :n:
Včera jsme se s přítelem děsně pohádali, už za mnou přijel z hokeje celý nabručený, ale nechtěl říct co mu je. I přesto jsme snažilkovali, i když to nebylo ono. V neděli jsem dostala injekci, tak jsme to nechtěli propásnout. A on mi pak nadal, že se mu to takhle nelíbí. Jako bych já byla nadšená tím, že musím pořád k Dr., jíst prášky a chodit na injekce, ze kterých mám pěkné modřiny. A ani jsem neměla orgasmus.
Já chtěla miminko až po svatbě on vůbec, ale jakmile čekal jeho brácha s manželkou tak hned ho chtěl taky. A teď se marně snažíme.
Už mě ta jeho náladovost nebaví. Nevím co dělat. Jsem nadopovaná hormonama, je mi pořád do pláče a místo abych v něm měla oporu, chová se takhle a ani nemá dost odvany, aby si mě vzal.
Jestli se to ani tenhle měsíc nepovede já od něj asi odejdu...nebo já nevím co dělat. Je jeho chování normální? Jsou chlapi takoví nebo je to ojedinělý případ a s jiným mi bude líp??? Tyhle otázky si kladu často, ale tak strašně ho miluju, že fakt nevím co dělat. :§)
Jéjé já jsem se ale rozepsala, třeba se mi trochu uleví.....když se vám svěřím....

holka, já myslím, že si to tak moc bereš právě proto, že jsi nadopovaná hormonama ... podle mýho názoru není v takovým stavu radikální řešení to pravý, jestli ho máš ráda, jako že určo máš, tak to nelámej přes koleno ... já vím, že přemluvit chlapa, aby o takových věcech mluvil, je strašně složitý, ale chtělo by to ... tak ti asi nezbude nic jiného, než to zkoušet tak dlouho, až i on pochopí, že pro zachování vašeho vzájemného vztahu je potřeba o problémech mluvit a ne se jim vyhýbat ... nevím, jak dlouho se o mimi snažíte, ale možná by vám oběma přispěla menší pauzička, mám z toho tvýho písání tak trošku pocit, že to oba berete jako povinnost a to, že se nedaří, vnímáte jako osobní selhání, ale tak to přece není ... zkuste to na pár měsíců hodit za hlavu a vyrazit třeba na nějakou dovolenou, ať máte ňáký nový pěkný společný zážitky a orgasmus se určitě dostaví ;-)

:k: Holky vy jste fakt zlatíčka :k: Děkuji, že tu jste! Snad se to nějak vyřeší...
Přeji vám všem hodně štěstí, ať je ten letošní rok lepší než minulý :\x:

Pavlusko, to víš, že to sem patří! Jsem tady od toho, abysme ti poradili, no ne? Pavli, já ti doporučuju to samý, co holky, MLUVIT, MLUVIT, MLUVIT! my jsme s přítelem měli takovýhle hnusný období minulý léto a nakonec jsme to ukončili, ale nešlo to snést, dýl jak 3 dny! takže jsme se k sobě zase vrátili! ale i ty 3 dny nám oběma stačili na to, abysme o našem vzahu začali přemýšlet. Za všechno totiž mohlo jen to, že jsme spolu nemluvili, on taky vždycky jen odsekl a mě pak přestalo bavit se ho ptát a dopadlo to, tak jak to dopadlo! teď je to 100 a 1, fakt! oba máme potřebu spolu mluvit! o všem! Musíš ho fakt přinutit, aby ti řekl co mu vadí, a ty mu taky musíš říct, co prožíváš, jinak se z toho nevyhrabete, a snažilkování má být potěšení a ne jen "VÝROBA MIMINKA" byla by škoda, kdybys to s ním skončila. Pokud on chtěl miminko, tak si myslím, že je prostě jen zklamanej, že mu to nevychází (víš. jak jsou chlapi ješitní) Takže držím pěsti, ať se to mezi váma vyřeší a ať jsi už brzo těhulka!
Lenča :k:

můj chlap dřív vyšiloval, že se mnou mlátí hormony (občas umí být zlej), když jsme se hádali

pak přišlo těhotenství a my se první dva měsíce hádali jak psi...no já byla náladová a ubrečená a on si nenechal vysvětlit, že to prostě neovlivním...pak jsme se ve třetím uklidnili a já o to přišla..přišla další vlna hormonů a já byla zas ubrečená a potřebovala jsem ho nejvíc na světě...no a tak jsem mluvila a mluvila a mluvila...furt jen o tom jak ho miluju a potřebuju, že vím že hormony jsou svinstvo a že to pro něj není lehčí než pro mě co víc, že musí být se ženskou která má nálady, který on v životě nemůže vychytat a pochopit, ale že je i tak úžasnej a silnej

prostě jsem mu vysvětlila, jak je dobrej že to se mnou vydrží...v něm se něco pohnulo a najednou byl u mě i když jsem brečela a i když jsem byla protivná tak mě objal...nevím co se stalo, ale jsem si jistá, že to bylo díky tomu, že jsem mu řekla jak ho potřebuju a jak je silnej a tak no...

ale neopouštěj ho a ani nad tím nepřemýšlej...bude dobře a pak zas bude hůř a vy to musíte vydržet, kor jestli chcete mít miminko...dyť si to představ, jak by to bylo kdybyste se rozešli...

Ahoj, nemluvím teď z vlastní zkušenosti, ale má nejlepší kamarádka prožívala přesně to samé co ty...chodila na injekce, měli nařízený sex v tu a tu hodinu, píchala si hormony, bylo jí po nich blbě a cítila se mizerně...samozřejmě její přítel to ze začátku bral, ale ruku na srdce, komo by bavilo mít sex naprogramovaný...takže pak jí taky řekl, že už to tak nechce...nevím teda jestli máte za sebou nějaké vyšetření a jak dlouho se snažíte..? Rozcházet se s ním ale kvůli tomu je podle mě nesmysl...musíte to zvládnout oba, být si oporou..vím, že je to těžké...oni se pak na to vykašlali a dali si pauzu od všech hormonů a injekcí a zkoušejí léčitelku..tak držím palce, ať to zvládnete!!! ;)

Taky bych to neřešila tak razantně, okamžitým odchodem..... určitě je z toho taky smutnej, že se vám nedaří :( .... ale neexistuje lepší lék, než si o tom všem promluvit ;) .... aspoň tak to máme my s manžou, když nás jednoho něco trápí, tak si o tom popovídáme a hned je líp..... :D .... takže hlavu vzhůru, jsou to jen nervy a stres jak psala Veru....určitě se brzo zadaří, jestli se nezadařilo teď... :||): :a:

In reply to by lulubar

Moc děkuji za rady, jsem tak ráda, že vás mám...!!! Já bych si s ním promluvila moc ráda, o čemkoliv, ale on nechce....nikdy se mnou nechce mluvit o problémech. Vždycky jen odsekne a tím to končí. Snažím se na něj být milí, aby se mi svěřil, ale je to marné. Já mu o svých pocitech řeknu, ale on se tváří jako by ho to ani nezajímalo. Škoda, že nejumím číst myšlenky :(

Ahojky, to je mi lito ale ja si myslim, ze on asi taky z toho moc veselej ze to nejde a vse jsou jen nervy a stresy...myslim si ze neni zapotrebi od nej odchazet...promluvte si a bude to ok :P Zatim nic nezahazuj, treba se povedlo a kdyz ne, tak priste...
hodne stesticka :ww:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka