pujdete dnes ven?

06.01.2009

ahoj hoky pujdete dnes s mimcama ven?hlasi velky mrazy :r: to zas bude mala protivna,nejlip se ji ve dne spi v kocarku :00: a taky...zitra mame jet do poradny a ve ctvrtek na kontrolu s kyclema...tak vubec nevim :? :jawdrop:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, taky o tom pořád přemýšlím. malýmu jsou tři měsíce. Pozítří jsme objednaný do poradny, takže budeme asi muset. Možná bysme mohli i dneska, abysme trénovali. Dr taky říkala -5, ale někdo mi říkal že to platí pro úplně malá mimi. Tak fakt nevím.....

no jelikož jdeme dnes na očkování tak ven musíme, ale mě kdysi dr. říkal aže do těch -10 až -12 to není takový problém kord když to miminko zachumláme tak že do kočárku není vydět že je v tokovým tom závětří. s hodně malinkejma miminkama bych ale i tak byla doma dokavad se to nevyšplhá aspon k -6
Jana s rodinkou :)

Ahoj. My ven musíme. Jdeme odpoledne do poradny. Máme to jen čtvrt hodiny od baráku, takže nabalím, namaže obličej a pojedem. Horší je, že bydlíme na kopci a doktorka je pod ním. Takže dolů asi pojedem jak namydlenej blesk a nahoru se asi budem drápat hodinu :\/: . Jsem na to moc zvědavá. Jinak se budu doktorky ptát, do kolika mínus můžou mimča ven. Máma řikala, že se mnou jezdila i v mínus patnácti.

ahojky nám je 14 dní a pokud to nevyšplhá aspoń na -5C tak jsme doma. Mrzne tam fakt dost. U nás je -9,5C fuuuuj :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka