Brno

03.01.2009

Ahoj holky,
budete nejaka chodit v Brne do kurzu predporodni pripravy k Jarmile?? A premyslely jste kde budete rodit??

Kliknutím vložíte smajlíky:

když už jsme u těch kurzů- kdy si myslíte že je nejlepší se do nějakého přihlásit- koukala sem na stránky Jarmily a tam píše že se přihlašuje už od 12tt -to mi připadne clekem brzy tak nevím... Kdy ste se přihlásily nebo na kdy plánujete přihlášení?

Jinak našla sem docela dobrou stránku pro holky z Brna a okolí tak mrkněte :-)

http://www.namaterskevbrne.cz/odkazy.html#predporodni

In reply to by TerezaL

no to asi moc aktuální nebude- ale hlavně tam jsou ty www odkazy a na nich už snad aktuálnější informace budou :-)
i když třeba na stránkách Jarmily sem se dívala že do předporodního kurzu se mají hlásit holky s termínem květen 2007 :-) takže asi to taky nebude taková sláva
ale myslím že pro holky co hledají a nenalézají tak můžou být některé odkazy užitečné :-)

Ahojky, tak já mám už odrodíno - teď v prosinci, ale k tématu můžu říct toto: sousedi rodili v červnu a předtím chodili na kurzy do Větrníku a nemohli si to vynachválit, já osobně jsem nikam na kurzy nechodila. Rodila jsem v porodnici na Obilním trhu a tam si to pro změnu nemohu vynachválit já, alespoň co se přístupu lékařů a sester týče. Rodila jsem plánovaným císařským řezem a všichni, kteří se tam o mě starali před operací, v průběhu operace i po operaci byli skvělí! Naprosto lidský a profesionální přístup. Jen ty rehab.sestry druhý den po ránu, to byl docela drasťák, ale vstávat se muselo, tak se nedalo nic dělat. A to, že budova porodnice je už stará a nic se tam v podstatě nedělá, protože je v plánu její prodej a přesun celé porodnice do Bohunic, tak to je holý fakt. Na šestinedělí nečekejte špičkové zázemí, ale u mě vše vyvážil přístup sester a doktorů/doktorek. Pak už mi ani nevadilo, že musím na záchod a do sprch přes chodbu a že je to pro celé patro. Na druhou stranu se mi za ten týden, co jsem tam po porodu strávila, nestalo, že bych se tam nedostala nebo musela čekat ve frontě, to opravdu ne. Já osobně mohu Obilní trh jedině doporučit. Až na to jídlo teda - to byly šlichty příšerný, ale to je asi v nemocnicích všude, že...
M.

já jsem teprve v 16tt takže sem nad přeporodníma kurzama ještě moc nepřemýšlela, ale o Jarmile sem slyšela chválu- jenom ten kurz stojí prej něoc přes 3tis tak uvidím jeslti si to budeme moct dovolit.
Jinak rodit asi budu u Milosrdných- ale ještě o tom uvažuju

Ahoj,

taky uvažuji o Jarmile. Jsem ve 21. týdnu a včera jsme se byli podívat v porodnici na Obilňáku. Chceme si projít všechny 3 v Brně. Na Obilňáku nám řekli, že se u nich neregistruje, před porodem je lepší zavolat jaký mají stav, pokud mají plno, zavolají do Bohunic (spolupracují spolu) a dají Ti hned vědět. Paní byla moc ochotná, ukázala nám všechny porodní boxy. Trošku jsem z prohlídky překvapená, představovala jsem si všechno jinak, oddělení šestinedělí jsem neviděla. Uvidím, co jinde. Jinak jsem slyšela od známých na Obilňák jak chválu a ti co měli komplikovanější porod, tak byli trošku nervózní, ale uznali, že tam nakonec dopadl dobře a kdoví, jak by to probíhalo jinde. Vy jste už někde byli na prohlídce?

In reply to by westík

ja uz jsem u Jarmily zaplatila zalohu za kurz v 16.tt....slysela jsem ni jen chvalu a kamosku co k ni chodila neco jen tak nerozhodi, jak je na to pripravila.
Na prohlidku porodnic chci jit v unoru nebo breznu, ale pujdu jen na Obilnak a do Bohunic. K milosrdnym se mi nechce. Zatim si rikam ze mam dostatek casu. Na ten Obilnak jsi si zatelefonovala a domluvila prohlidku na urcitej cas?? Nemas cislo, at ho nemusim hledat.

Ahoj.Jsem teprve 11týden.Kdo je to Jarmila?Já ještě o tom nepřemýšlela.Nevím,jestli bys už neměla mít vybranou porodnici,aby tě pak někam vzali.Nevím,jaký je stav v Brně.Co tady holky píšou,tak jsou zaregistrované v porodnici už od 3. měsíce.Ale to je asi v Praze.Mě ještě mudr nic neříkala.Zeptám se jí.Kam chodíš k mudr?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka