objednané testy

05.01.2009

Ahoj holky, tak mám dneska radost. V pátek odpoledne jsem si na stránkách levne-testy.cz objednala ovulační testíky, je jich tam 12 a k tomu 3 tehu testy. A dneska už mi to přišlo :qu: A nepřišly mi 3 tehu testy, ale taky 12. Tak nevím, jestli tam jim mám zavolat, nebo co. No tak už se teším, až ta mrcha jedna červená přijde, ať se můžem znovu snažit. Naposledy byla 29.11. a od té doby nic. Minulý týden jsem měla menstruační bolesti, ale kde nic, tu nic. Test negativní :n: . Mějte se fajn, já si jdu dát :§:

Ahojky, tak takový "problém" mám taky, MS nikde a test negativní....já teda nemyslím , že bych byla těhu, ale tobě to moc přeju...papík Pája :a:

Ahoj Holky, tak jsem si je taky objednala. Můžete mi prozradit kdy si mám udělat ten ovu test...nebo tdy který den. Ještě jsem si ho nikdy nedělala... :ooo:
díky za rady a at se všem brzy zadaří :qu:

In reply to by tuki

Ahojky, v obálce ti příjdou spolu s testíky letáčky, je tam tabulka, kde si podle délky cyklu vypočítáš, který den od poslední ms máš začít s testováním. Horší je to pak u mě, když mám ms pokaždé jinak dlouhé :? Takže držím palce, ať to co nedříve vyjde a v bříšku máš :cc):

Ahoj já si je tam taky v pátek obědnávala a dnes mi přišly :\x: Ale obědnala jsem si jen 6 ovu a 1 těhu,tak sem na mě zvědavá,budu je zkoušet poprví tak doufám že mi přinesou štěstí :cc):

Tak ti přeju ať ta potvora nedorazí a bude :cc):
Ahoj :\x: :cc): :\x: :cc): :\x:

Ahoj já si je tam taky v pátek obědnávala a dnes mi přišly :\x: Ale obědnala jsem si jen 6 ovu a 1 těhu,tak sem na mě zvědavá,budu je zkoušet poprví tak doufám že mi přinesou štěstí :cc):

Tak ti přeju ať ta potvora nedorazí a bude :cc):
Ahoj :\x: :cc): :\x: :cc): :\x:

Taky jsem si je objednala,tak uvidime...-)Minulej mesic jsme to poprve podle nich vyzkuseli,ale jelikoz jem byla mesic po revizi,tak jsme se snazili jedn jednou,pac jsem se dost bala,ze to je jeste brzy.Ten minulej mesic jsem tech testu udelala asi 5 v polovine cyklu a vysly mi slabe pozitivni,pak trosku vic a pak uz to as klesalo na min a min,ale urcite jsem na testu neela minimalne 2silne carky jak vsude pisou a ne-li jeste silnejsi.Tento mesic jsem to zkusela znovu a 10.den cyklu(mam ho 27dni)jsem to mela slabe pozitivni,ale 11.den uz carky byly uplne stejne silne,takze jsme na to oba dny hupsli a pak radeji jeste parkrat potom ;) :) ,takze uvidime a ty pises,ze MS ti zatim nedorazila,takze ty ovu testy uz trea ani potrebovat nebudes :) ;) Drzim pesti,aby to tak bylo..Prislo ti vic tehu testu?Ja bych se na to vykaslala a urco nikam nevolala.. :///: Dej si chutnat kaficka,nebo cajika,nebo co to pijes.. :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka