Snad mi ještě někdo odpoví???

05.01.2009

Ahojík holky, já bych potřebovala poradit ohledně papání. Danečkovi brzy bude 7 měsíců. Je plně kojený a už přes týden si pochutnává na zeleninových příkrmech (mrkvičce a bramboře) - sní půl skleničky. Na noc mu dávám kašičku Hami banánovou - vypije i 200ml. Občas mu dám čajík. A jinak stále kojím.

Jak to máte vy? Co všechno přes den spapá vaše mimi (v kolik hodin a jaké množství)?

A potom, co mě ještě trápí, mám pocit, že Danečkovi dávám všechno instantní (kašičku, čajík...vlastně i ta zeleninka je ze skleničky :? :? :? ...asi nedělám dobře, co?) Ale když ono je to tak pohodlné :j)

ahoj, ja davala ze zacatku taky sklenickovy prikrmy, maj vse co ma mimi dostat, a je to kontrolovany. Zeleninu kdyz koupis tak nevis cim co na ni rvali aby rostla.. normos zeleninu a vareny jidla jsem zacla davat kolem osmeho mesice kdyz uz mi malej ty sklenickovy jidla nechtel..

taky dávám adámkovi skleničky, ale uvědom si, že je to připravované pro miminka, nedáváš mu nic špatného :-) adýsek měl teď 9 měsíců a chci přejít na domácí baštu :-) musím sehnat nějakou inspiraci.. jinak jsme začli zeleninkou v poledne, pak jsem přidala odpolední přesnídávku (dneska už dávám třeba banán nebo pomeranč), další měsíc jsem přidala dopolední svačinku jogurt nebo lipánky.. večer dostává kaši nutrilon.. večer, v noci a ráno ještě kojím..

Jo a jeste davala jsem uz od 6 tydne nutrilon na noc.Doktorka me ho chtela vnutit abych kojila a dokrmovala,ale ja jsem si koupila odsavacku od aventu a odstrikavam mu a vychazime to ze ma 3 davky mlika a jeden prikrm a kdyz ma jeste hlad,tak jeste 1 davku nutrilonu....Jinak nam byly 4 mesice a mali jsme 6 150 gramu a 65 cm...Mam z nej radost basti dobre,ale vetsinou ma 4 jidla i s prikrmem a mlika vypije 200 ml..

Ahoj ja malemu davam uz dva tydny zeleninove prikrmy ze sklenicek.Zacala jsem v 4 mesicich a 1 tyden.Jinak me sni celou sklenicku jinak teda obcas,kdyz se mu chce spat s ni jen trictrvte a zapije to troskou bylinkoveho caje...

Já dávám taky zeleninu ze skleničky.
Ráno vypije mlíko tak 180-210ml
pak si dá přesnídávku,nebo banán,mezi tím třeba piškoty, nebo rohlík
pak sní tu zeleninu, někdy sní celou, ale většinou jen půlku
pak má jogurt
pak kaši a mlíko
a v noci mlíko

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka