zase nemocný

02.12.2007

Tak je náš synáček zase nemocný.Už včera byl nějaký ukňouraný a dnes vstal a měl 39,1teploty.Tak jsem kolem něj běhala-Nurofen a čajíček a obkládek.Pak mu to kleslo na 38,4 no myslela jsem,že mě trefí.Po dvou hodinách,trochu málo.A pak to zase vyletělo na 39,5.Už jsme chtěli jet na pohotovost,ale jsem si všimla,že Nurofen je prošlý.Tak jsem malého zabalila do mokrého prostěradla(to bylo řevu) a dala mu Paralen.No a teď má jen 37,8.Aspoň něco.Tak si po tom pátku s taťkovým venkováním uhnal asi pěknou angínu.A to můžu být ráda,že ne zápal plic jako loni,kdy jsme skončili na Vánoce v nemocnici:-(((

Ty mas koukam posledni dobou nejakej pech.Ja jsem takhle jednou dopadla s neteri.Hlidala ji sice jeji druha teta (mimochodem o 10 roku starsi nez ja) a volala mi ze je bezradna.Ze ma mala horecku.Byla jsem blizko a tak jsem k nim zasla.Decko jsem nasla v posteli v bunde a cepici jak ji dovedla ze skolky.Mela pres 39 a kdyz jsem se ptala proc s ni neco nedelali tam me bylo receno ze ona nechtela:-) A tahle ta teta ma vlastni 2 deti.

No jo,klasický starosti. Taky nás to čeká a nemine. Hlavně, že mu ta teplota klesla. Zábaly jsou na to nejlepší. Ale vůbec se malýmu nedivím, že řval. Já bych řvala u toho taky!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka