Jak oblékat miminko?!!!

05.01.2009

Ahoj holky :s:
rozhodla jsem se napsat o mé budoucí švagrové :jawdrop: a problému co tíží celou naši rodinu, hlavně mě to štve bo jsem citlivější a teď v těhu mě to dost mrzí, bo proto nemužu nic udělat. :?
Tak tedy synovec se narodil koncem srpna kdy bylo ještě relativně pěkně a teplo.švagrovka, jelikož je to je jí první mimi a je jí 20 let (ale věkem to nebude) od prvního dne dost maleho navliká, prej se o něj strašně bojí že zmrzne, což chápu ale nic se snad nemá přehánět. Nevím jak oblikají ostatní maminky v tom například období, ale aby jste měli představu tak malej měl o vánocích na sobě zimní kombinezku, svetr, 2 mikiny, oteplené kalhoty, 2 ponožky, punčocháče, 2 trička, rukavičky a kurevsky hrubou čepici. a toho brácha přivezl v autosedačce přikrytýho dekou. :00:
což na to malej je pak tvrdej jak pařez, se ani nehýbe (se mu ani nedivím) a děsně spocenej. při oblikání a svlikání dost řve, jinak je strašně hodnej a tichej.
Švagrovka je dost tvrdohlavá a nenechá si do ničeho kecat, už jí to několik lidí řeklo ať ho tolik neoblíká ale je to prd platný.
a navíc to vyvrcholilo v to, že bráchovi řekla že ho k našim pujčovat nebude, bo mu neoblíkneme vždycky všechny ty hadry. Naše to dost mrzí bo je to jejích první vnuk a nevidího. :§)
Tak by mě zajímal váš názor, jak teda oblíkaté mimiška vy nebo jak budete?
díky a opatrujte se.pá :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

možná Honzika navlíkám, co tak čtu. Ale má body s dluohým, punčocháče, dupajdy - lehké, mikču lehkou, zimní kombinézku, je v zavince od emitexu a ve fusaku - takovém tom po nás, on je docela tenký oproti jiným beránkům a samo rukavice a čepici. Takhle ho oblékám teď, co je pod nulou, když je nad nulou, má jen tenčí deku ne tu zavinku. Vypadá spokojeně, nebudí se spocený, ani nějak neřve, že by mu bylo horko. Doma má body s krátkým rukávem, a většinou už jen ponožky, protože má vlněné svrchní kalhotky na látkové pleny, což je skoro jak tepláčky. A v noci spí v tenkém overálku a v pytli. Máme tu tak 18-19 stupnů. Někdy má doma i trošku chladnější nosík, v kočárku ho má teplý, ale ne horký.
Jo a když někam jedem, tak má body s krátkým, tepláky a mičku a zavinku od Emitexu do autosedačky.

Ahoj, kdyz jdem ven a je pod nulou, tak malemu (5 mesicu) oblecu bodycko s kratkym rukavem, mikinku a teply kabatek, puncosky, flausove teplacky, ponozky a teple capacky... zabalim ho do fusaku a prikryju dekou. Doma mame cca 20 stupnu a to ma na sobe bodycko s kratkym, puncosky a mikinku. Lepsi min nez vis. Navic nas maly Kaja je horkokrevny a nesnasi, kdyz je mu horko. Pa.

Naty jsou 3 měsíce a v dupačkách a košilce ji šoupnu do kombinézky(je fakt teplá)do fusaku a je to..dřív jsem ji dávala ještě svetřík a fakt jsem ji chudinku přehřivala,tohle ji stačí a je ji akorát :a:

ahoj ja teda nevim jak ostatni ale mam 14 denni miminko a kdyz jdeme ven ma kosilku dupacky kabatek kombinezu tenkou a silnejsi cepicku dam ho v zavinovacce do fusaku a do kocaru tot vse.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka