maminky pomoc

05.01.2009

ahoj holky mam prosbu,mala si po kojeni trosicku ublinkla a to mlicko ktere vyhodila bylo mirne nahnedle...byly v nem takove mikroskopicke hnede vlasecnice...od vcerejska mam u jednoho prsa hrozne citlivou a bolestivou bradavku-dokonce tak,ze jsem musela vytahnout bepanten..primo ragadu na ni nevidim,ale jsou na ni jakoby male cervene tecky...?volala jsem uz Dr.,vse jsem ji popsala a rekla mi,ze to muze byt tim prsem,ze pokud by se to opakovalo nebo zhorsovalo mam prijit,pokud ne tak normalne ve stredu do poradny...co si o tom myslite?muze to byt tou bradavkou?nemate s tim nekdo zkusenosti?vsem dekuji za rady..

diky za rady holky taky myslim,ze je to tou bradavkou.protoze chvilema fakt boli.techniku snad mame dobrou,stalo se nam to od porodnice poprvy...jinak do ted sme kojili v pohode...je to ale nejspis tim ze prevazne kojim prave vic z tohoto prsa,v druhem mam o dost min mlika,tak to vice mene tahnu tim jednim.laktacni poradkyne je sestricka kam chodime do poradny,takze to mame v pohode.mazu bepantenem a myslim,ze to bude v pohode,prinejhorsim sezenu ten kloboucek...jeste jednou diky vsem kocky ;) :a:

Ahojky Zanetko,mohl by to byt krev,ktera ti z ty bradavky mohla vytyct,to s ani nevsimnes!Nam se to taky stalo!Hlavne se snaz,at se ti ty bradavyk vic nerozjedou,ja mela bolavy obe!V jedny jsme mela primo diru,druha byla jakoby natrhla!Je to ze spatny techniky kojeni,pohledej na netu a taky nekoj dyl jak 20minut!Kdyz se to bude zhorsovat,tak si porid kloboucky,prsa se pak zahoji!Ja si s blavyma bradavkama zila svoje,kazdy kojeni byl horor,mela jsme z toho uplnou zimnici,jak moc to boleleo,ted uz mam prsa diky klobouckum zahojeny,ale zase uz nemam skoro mlicko,myslim si,ze to bylo i tim stresem!Tak snad jsme ti pomohla!A bradavku si maz,nebo ji nechej volne dychat,potri materskym mlekem,fakt se snaz at se to nezhorsuje,je to silena bolest,kojit s popraskanyma bradavkama!Jo,a jeste teply zabaly na prsa,to taky pomaha!
Jinak se s Leonkou opatrujte

Zanetko, rada bych poradila, ale vubec nevim... Zkus mozna tu laktacni poradkyni.... A jak se jinak mate holky....? Ja mela konecne vcera trosku casu, tak jsem vlozila do fotogalerie nejake fotecky... Tak muzes mrknout.... Natálka je hodna, moje mleko uz ji nestacilo, tak asi uz 14dnu prikrmuju Nutrilonem... A jak jsi na tom ty??

In reply to by nicol8

ahojky Nikol,my se mame dobre,malou stale plne kojim,ale je to pekny jedlik,tak nevim na jak dlouho ji to ode me bude stacit.tento nebo pristi tyden chci zajit na vazeni-mozna v tu stredu abych videla kolik zase pribyla.v 5tydnech a 2dnech sme meli 4,550g-domu z porodnice sme sli s 3370g :00: ted myslim ze uz tech 5kg budeme mit :00: ...ja taky moc nestiham.jak kdy jak ma mala den.ale je to taky hodny miminko.za par dni uz budeme mit cely 2 mesice :\x: na fotky urcite mrknu ;)

zkusenosti s tim nemam, ale myslim si, ze to je tou bolestivou bradavkou. Nechces si zavolat laktacni poradkyni? Preci jen bude mit vice zkusenosti a vedomosti ohledne kojeni nez Dr. nebo ti snad odepise nekdo, kdo si tim taky prosel. Mej se, L.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka