cestování v těhotenství

05.01.2009

Ahoj holky, prosím Vás mohla by jste mi některá poradit měla bych jet s kamarádkou do Dubaje v dubnu ale to už budu v 6MT. Není to moc riskantní pro mimi? Má někdo zkušenoisti s cestováním v těhotenství? Bylo by to na 7 dní a nevím jestli to nemám raději zrušit. :ooo:

Díky za rady, včera jsem o tom pořád přemýšlela a nebudu riskovat vyprdnu se na to je to naše první mimi a kdyby se něco stalo tak bych si to akorát vyčítala. Ještě takových dovolených bude s mimískem a bez strachu a rizika :dance:

jak už tady píší níže, je tam děsné vedro a taxiky, obchody,... naopak hodně klimatizované, manžel přijel z Dubaje s horečkami. Já osobně bych do Dubaje těhotná neletěla a to nejen kvůli těm teplotám. Rozhodni se sama podle toho jak se cítíš, ale mě třeba doktorka říkala, že jak už je plodová voda, tak je to pro mimi nebezpečné létat letadlem :a:

Já jsem do Dubaje letěla v květnu. Nebyl jsem těhotná, ale 6 hodin v letadle bylo dost i pro mě a upozorňuju, že je tam v dubnu tak 40 °C a my jsme se teda pořád rochnili ve vodě nebo byli ve stínu, protože se to jinak nedalo.

Ahoj, ja byla v 9tt na Korsice a pak ve 12tt v Londyne a ani jednou mi to doktor neschvalil, myslim, ze kazdej doktor se bude chtit kryt a radeji to nedoporuci, coz je asi i logicke. Ale 6MT si myslim je na cestovani optimalni - dle proctenych clanku a rad. Jen pozor na velky teplo, cemuz nevim, jak se vyhnes a taky bych mela trochu strach z jidla, skoro vsichni si uzenou neco to strevniho a panakem sterilizovat nemuzes :-)
To jen muj pohled.

ahojky, je to o tom jak se budeš cítit, sestřenice byla měsíc před porodem v řecku, to už bych si ani já netroufla, a i doktora se zeptej, záleží na tobě, a jestli se nebojíš létání :00:

Ahoj, poradím ti dvě věci - poraď se s doktorem a uvaž svůj aktuální stav. Asi se rozhodujete už teď, ale bude spíš záležet na tom, jak se budeš cítit v tu chvíli.
A ještě si zjisti, jak se k přepravě těhotných staví aerolinky, se kterými chcete letět. Některé k tomu mají svá vnitřní ustanovení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka