tak už se mi to blíží :-)

05.01.2009

Tak už jsem se přehoupla přes půlku toho mýho čekání. (revize 10/08..doporučení od doktora počkat půl roku-my jsme se s manželem domluvili na únoru). Už se docela těším. Antikoncepci jsme samo brát nezačali, ale "dáváme si pozor", teda skoro vždycky:-). Kolikrát je to strašně roztomilý..

Už se cítím parádně a už si i další těhu dokážu představit. Vlastně jsem se celou dobu soustředila na svoje zdraví. Jako nijak přehnaně, ale zdravě jsem jedla (až na ty tuny čokolády:-) a hodně cvičila...Mojžíšovou a chodila jsem na fyzioterapie kvůli předchozím problémům se zádama. Takže by se dalo říct že jsem připravená. Líp než poprvé.

Gynekolog mi při poslední prohlídce řekl, že už žádné cysty nemám a že budu mít dětí až mě to bude štvát, kolik jich je. S manželem jsme už byli v našem novém domečku a začneme pomalu s rekonstrukcí. No holky samá pozitiva...tak už jen ten pozitivní test a pak už se jen budu bát že se zas něco pos..e, jak to tak bývá.

Ježiš tak hlavně ať nám to všem vyjde ne??? To je moje jediný předsevzetí...být letos HODNĚ TĚHOTNÁ:-)))) A Vám, ženský, přeju to stejný...

Kačenka

taky jsem zazila tu hruzu v podobe revize a to 26.10.08,ale dnes se uz opet poprve tento mesic skutecne o male snazime opet,alias po 2mesicich..Nevim zda ma vliv,ze u nas to bylo spontalne v 5tt a u vas to malicke nezvladlo v 11.t a poznalo se to az na utz,pac me Dr.rikali v nemocnici 3mesice cekat a ma Dr.mi rekla,ze 2 mes.,tak jsem si vybrala tu kratsi verzi.. ;) Strach,ze by se to mohlo opakovat je strasnej,ale toho se uz nezbavi nikdo,kdo tu hruzu zazil.. Doba pul roku jak pises mi prijde strasne dlouha,ale to zalezi na kazde z nas.. Preju ti at ti to rychle utece a hned nato se brzy zadari a hlavne stastn zadari :w: ;) :a:

In reply to by siska333

já ti moc držím palce... a chápu že už se ti nechce čekat...a dva měsíce už je fajn, to už se vše zahojilo a bude všechno v pořádku..

Já si fakt nedovedla představit, že bych měla být zas těhotná dva měsíce po revizi. Mě to docela sejmulo i fyzicky, takže to nepřicházelo v úvahu. Měla jsem i cysty na vaječníkách a tak no.. ono těch pět týdnů udělá hodně no...bolel mě celej spodek...Tak ten půl rok je pro mě akorát.

Mě taky jedna doktorka řekla, že můžu začít hned po 1.ms a druhej doktor doporučil aspoň půl roku. Jde hlavně o pocity.

tak ať máš brzo miminko v bříšku a ať se mu tam líbí:-)

Tak snad to uz bude vsechno vporadku,ja mela loni 2krat revizi a az v breznu budem moci nasi 5lete slecne poridit sourozence,tak hodne sil ;) ;)

In reply to by natynka

to máte jako nakázaný od doktorů jo? ono je někdy lepší,když to takhle rozhodne doktor.. Já jsem furt nevěděla, jestli do toho jít znovu hned nebo čekat a on mi prostě řekl, že jestli chci větší šanci tak musím počkat. Teď pozpátku vidím, jak jsem byla jak šílená...

No každopádně doufám, že už máš smůlu vybranou a budem si tu psát o tom jak nás tíží pupky...holčička je krásná:-)

In reply to by -Kačenka-

jj,my jsme po druhe revizi byli na imunologii a mam spatnou bunecni imunitu-kazdy plod moje telo vypudi,tak beru od rijna kortikoidy a ted po 3 mesicich mame kontrolni odbery,jestli alergie pominula,tak proto az v breznu a to mozna :) ,ale ja to nevzdam :w: :w:

Ahojky.Držím palečky :one: .Já měla revizi 9.7. a už jsem 11tt.Zatím vše Ok.Za týden vyšetření na Downa.Ještě není vyhráno,ale snad to bude dobrý.Tobě se to určo taky povede!!!Držím pěsti :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky