Nechutenství-absolutní

05.01.2009

Ahoj, máte někdo radu jak na nechutenství. Mi nechutná vůbec nic.Už když si různá jídla představím,dělá se mi špatně. Kolik jídla bych měla za den sníst?

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak o nevolnostech bych už mohla vést semináře :s: :sick: Už jsem v 17tt a pořád je mi zle a zvracím. už jsem 2x poctila nemocnici a moc se mi to nelepší.
V lékárně mají zázvorová lízátka, zázvorový čaj. Někdo mi tu radil homeopatika, mě vůbec nepomohly. Ale nejsou tak drahý, za zkoušku to stojí. Kola je dobrá, dej si do ní ještě led a po lžičkách.
Zkus kuřecí vývar. žádný koření, žádnou sůl. mamka mi ho dělala, docela to zabírá, žaludek se trošku uklidní a ty se zasytíš. pak ovoce. já nejdřív baštila citrusy, ale teď mi z toho pálí žáha, tak jsem přešla na ananas. kompoty, přesnídávky, piškoty super pomáhají. jsou suchý a je to v cukr, dodá to trochu energie.
A jestli nebudeš několik dní jíst, tak se zas tolik nestane,ale zkoušej to. Hlavně pít.Mě je nejvíc zle, když úplně vyhladovým. Musíš začít hned od rána než vstaneš, třeba ty piškoty,nebo suchý sušenky. A pak něco lehčího.
Přeju ti, aby tě to co nejdřív přešlo, je to fakt otravný. :hu:

:sick: já tě plně chápu.Jsem 11tt a doteď nemůžu nic sníst.I když dnes už to není tak hrozný.Musíš si najít něco,co v sobě udržíš.Třeba banán.To je asi jediný co zvládám.Ale nesmí být moc zralý.No teď už jím i teplé jídlo ,ale zle je mi z toho pořád.Jen nezvracím.Vydrž.Kup si nějaké vitamíny.Já taky beru mamavit,ať máš jistotu,že má mimi vše.Vude líp!!!Aspoň doufám :a: A prý když je špatně,je mimi v pořádku.Tak aspoň tohle potěší!!!

ahojky, já to měla ze začátku těhu úplně stejné....asi tak do konce 3 měsíce...vůbec jsem neměla chut k jídlu...hlavně teplá jídla jsem vůbec nejedla.... jediný na co jsem měla chut byla zelenina a ovoce.... kolik by jsi toho měla za den sníst ale nevím...já první 3 měsíce brala ještě gs mamavit...tam jsou důležité vitamíny pro tebe i pro mimi....a pokud vitaminy nemáš z jídla tak ber aspon tohle a musíš se začít trochu přemáhat k jídlu....tak přeju pohodové těhu :)

No tak to máš opačný problém než já :!k: Zbodla bych všechno na co přijdu ale krotím se.To se snad srovná ze začátku mi taky nebylo nejlíp a moc sem nejedla.Zkus nejdřív třeba nějakou zeleninku a ovoce.Jíst musíš :w: Kdyštak se poraď i s doktorkou- mě předepsala vitamínky a po nich mi pak začalo být lépe a teď papám jedna báseň.A máš jen nechutenství nebo ti je i špatně?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka