Jak dlouho trvá první poradna v porodnici???

05.01.2009

ahoj holky, zítra jdu na první poradnu k Apolináři do porodnice kde mám rodit, chci se zeptat jestli nevíte jak dlouho to trvá ??? jestli mi tam dělají nějaká vyšetření nebo jak to probíhá ? potřebuji to vedet kůli přítelovi který mě tam veze, aby stihl školu. Je to tak na půl hodky nebo na hodku ? díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak to se mam na co těšit jak tak koukam...pojedu busem,pak metrem, pak tramvají a znovu busem :( a pak zpátky, to bude paráda, snad cestou neporodím :)

Vyšetření v porodnici bývá i s monitorem - prohlídka trvá pár minut, ale monitor je minimálně na půl hodiny (když mimčo spí, tak klidně i na hodinu...). A musíš připočítat čekání - co jsem tak slyšela, tak je to všude stejný a čeká se i několik hodin. Rozhodně si nech rezervu.
Ať Ti to dobře dopadne :a:

In reply to by wicca29

Moje první poradna v porodnici trvala přes 3 hodiny. Z toho jsem byla asi tak 5 minut v ordinaci :oci: zbytek v čekárně... oni mě vzali na čas, v 9hodin jsem šla na řadu, ale to my jen změřily sestry tlak, skočila jsem na váhu a pak jsem si měla počkat na dr. ... tak jsem čekala... a tak to bylo až do porodu, každou poradnu... jen k tomu pak přibyl ještě monitor... :wink:
Danielle a Filípek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka