Nevím co si mám myslet...bojím se:-(

05.01.2009

Ahojky,
tak dnes jsem jela ke svému gynekologovi, neboť jsem včera venku upadla, začali mě bolet záda a v podbrišku. Lékař mi udělal ultrazvuk, na který jsem byla objednaná na pátek 9.1., dnes je to podle posledních MS 6+4, ale v děloze není nic vidět, jen zvýšená sliznice...přitom včera jsem měla na tt krásné silné dvě//. Doktor mi říkal, že jsem mohla otěhotnět později a proto tam zatím není nic vidět a objednal mě na 21.1. na další UTZ. Druhá jeho varianta, bohužel ta horší je, že se jedná o mimoděložní těhotenství a tudíž se mám hlídat a v případě potíží jet okamžitě k němu nebo do nemocnice. Tak tu teď sedím na neschopence a přemýšlím, jak přežiju těch 16 dní plných nejistoty a strachu.A aby toho nebylo málo, tak po mě šla k DR. dívčina, kterou znám od vidění a ta byla totálně znechucená z toho, že je těhotná a že její přítel chce, aby si to nechala...vždyť to je děsná nespravedlnost :§)

Moc ti přeju, aby to bylo v pořádku, dej si něco dobrýho na nervíky, snaž se nějak zabavit, ať těch 16 dnů přečkáš...Hanča

Neboj nic, kdyby bylo mimo, tak by tě bolelo na straně! Víš kolikátý den byla ovulka? Nemělas ji dýl? Určitě tam je, jen je bud někde schované (to sono taky nedohlédne ideálně) nebo ještě mrňavé.. ale chápu že to člověka hodně znervozní.. já bych byla asi uplně hotová.. Drž se kočko a piš nám! Dopadne to dobře!

já upadla v 6. měsíci a to na bok břicha. nic se, díky Bohu, nestalo. o moc brzkém těhotenství by vypovídalo i to, že jsi delší dobu tu druhou čárku na testíku měla slabou, ne? nebo si to pletu?
ach jo, proč to mimoděložní vůbec existuje? kolikrát se neuchytí ani v děloze, tak proč mimo ano?
chuděrko, moc ti přeju trpělivost, ať ti to čekání rychle uběhne a 21. krásnou fazolku :k:

drž se,já vím,že to bude hrozných 16dní,ale určitě to dobře dopadne...Určitě máš mimi v bříšku :cc): :cc): a za 9měsíců budeš vozit :/;x: Při mimoděložním těhu,prý strašně bolí břicho.A nejspíš není nic vidět,protože jsi tam šla brzy.Snaž se být v pohodě už kůli miminku,budu ti moc držet palečky a myslet na tebe.Je to holka,nespravedlnost ty co děti chtějí je nemají a ty co je nechtějí tak je mají..nechápu proč taková nespravedlnost existuje.Já jsem objevila // 1.1 a na gyndu jdu 12. tak uvidím jak dopadnu.Opatruj se pa pa :a:

určitě to bude v pořádku... budu na tebe myslet, zkus se moc nestresovat, protože to nesvědčí :cc): a moc držím palečky, aby bylo vše v pohodě :)

Hlavně žádný stresy, kdyby to bylo mimoděložní, tak bys měla určitě bolesti. Když jsem byla prvně na utz, že jsem měla pozitivní test, tak taky nešlo nic vidět a po druhé už tam bylo vidět malinkaté miminko. Vím, že to čekání je nejhorší, ale musíš myslet pozitivně, určitě to dopadne dobře.

Neboj, urtčitě to bude Ok, ja taky byla u lekaře po 10 dnech po vynechaní a nešlo nic videt a čarky jsem mela taky krasne dve na testu.Nekomu se to i na testu ukaže drive a nekomu pozdeji:-)To už tak je.Mimodeložní je jen zřídka a to by jsi už poznala, je to pry šilena bolest.Takže bud v klidu a mysli pozitivne:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky