Jména

04.01.2009

Ahojky všem.Mám ještě hooodně času na výběr jména ,ale taky paniku ,,jaké jméno" ? Doma často diskutujeme na tohle téma ,ale každý má jiný nápad.Tak snad až budu vědět co to bude.Jak jste na tom vy? :a: :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak mi meli vybrane jmeno jeste drive nez jsem byla tehotna:), chteli jsme Saru a kluka Tomase, klucici jmeno nam zustalo, ale o holcicim zaciname pochybovat, za prve s tim jmenem nic moc nejde Sara nebo Sarynka a za druhe do nejakych sesti let bude rikat, ze je Sala, coz se nam nelibi:(, muj potom prosadil Poly tedy Apolena, je to pekne jmeno, ale ja bych chtela kdyz ne Saru, tak Adelku:)))
Jake holcici jmeno nam z teto nabidky radite holky?
papa a pekne tehulkovani

Tak my už jmena taky vybrali. Nemám ani potřebu s tím nějak hýbat, shodli jsme se na nich, tak to nechcem nějak měnit, protože to by asi bylo pak horší, už bychom asi nenajeli na společnou notu. Je pravda, že tchýni stchánem se to moc nezdá, moje sestra ta měla taky kecy a naše mamka z toho měla srandu. Naštěstí tchán řekl, že když jsme si vybrali, tak do toho nebudou mluvit a je klid, budeme mít Dominika nebo Dominiku.A vybráno máme asi od 15 týdne, ted jsem asi 25.

Ahojky tak mi mame jmena vybrana ale nevim jeestli to do porodu vydrzi.Chlapecek mel byt Oliver, ale asi budeme mit holcicku tak premyslime jestli to bude Maruska, nebo Alexandra.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka