Jak rychle vam mimisci usnou po nocnim kojeni\krmeni

05.01.2009

Holcinky, jak rychle se dari vasim drobeckum usnout po nocnim krmeni/kojeni? Nase mala s tim ma totiz cim dal vetsi problem (3 mesice)a vcera to fakt vyvrcholilo... Vzbudila se uz o pulnoci oproti normalnim cca 3 rano, protoze si nadelala do kalhot. Tak jsem ji prebalila a to je pro ni znameni, ze se bude jist. Tak jsem ji dala i najist a pak jsme byly od pul jedny do nejakejch pul 4 vzhuru :00: . Byla jsem uplne marna... Mala oci jak tenisaky, ruce v puse az po loket a mlaskala o sto sest...Dudlik kazdou chvili vyplivla, nebo kdyz uz to vypadalo, ze usne, tak ji vypadl a zase vsechno znovu. Nepomohlo ani, kdyz jsem si ji vzala k sobe do postele... :n:
Nemate treba nejakou radu, jak mimi po nocnim krmeni rychle zase uspat? Vecer s usinanim nema az takovy problem...
Diky za kazdou radu :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

u nás je to opačně...usínání večer to je horor!!! v noci ho odkrkám a položím, on heká, mlátí se ručičkama, cucá si je, dudlik nechce, víská, směje se a pak unse. většinou..někdy mu to ale taky trvá, ale já ho nechávám, pokud opravdu neřve, v postýlce, at usne sám a většinou asi usnu první já :-)

Ahojky, my máme opacny problem...po nocnom krmeni zaspi skoro hned..max. do pol hodinky, hodinky...ale inak vecer je to des...to trva aj 2-3hodiny..zaspi s dudlikom..teiz neviem ako ju naucit zaspat skor..ma dva mesiace

Ahoj, doporučuje se rozsvítit jen tlumené světlo a na mimčo pokud možno nemluvit, aby nemělo možnost se úplně probrat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka