Jsem z toho moc smutná

05.01.2009

Ahojky holky,tak se vám svěřím taky s jedním trápením.Mému příteli je 22let,známe se už asi 5let,ale vždycky jsme spolu byli tak chvilkově.Až teď před půl rokem jsme si řekli,že bychom to mohli vyzkoušet na dýl.Na začátku to bylo moc krásný,takový ty sladký řečičky,znáte to ten začátek.Ale před dvěma měsíci co jsem zjistila,že jsem otěhotněla je vše jiný.Sice řekl našim(páč bydlíme s něma)že se postará a bude se chovat jako chlap a budoucí otec,ale nějak z toho brzo upustil.Půl roku do práce nechodil a já ho živila,páč jsem měla vysoký výdělky z živnosti.Mám práci kde zvedám těžké věci,takže teď zvedám maličké a mám také nižší výdělek.No a nedávno mi řekl,když jsem mu řekla,ať mi dá na nákup,že jsou to jeho peníze které si vydělal a chce si je také užít.Vůbec nechápu,jak se změnil.Mé rodiče se na něj pěkně naštvaly a mezi nima to vůbec neklape.Tak jsem takovej mezi něma prostředník.Je to hrůza,nemůžu si nikomu postěžovat,tak jsem si řekla,že napíšu sem,zda má taky nějaká nakový problém jako já.Nechcete mi nějak poradit,jak z tohoto ven,nebo co mu k tomu mám všemu říct:§) pápá

Kliknutím vložíte smajlíky:

Sorráč ale někteří chlapy jsou fakt kreténi.Měla jsem doma skoro to samý.Vždycky mi dal po výplatě 500,- a to bylo vše.Řekl,že zbytek má na svý věci a bylo to a já ,že jsem platila hypotéku a půjčku to ho absolutně nezajímalo.Byl pořád bez peněz třeba i týden po výplatě.Vše jsem táhla já.Radím ti zbav se ho at ti platí na dítě a bude to.Vím,že je to těžký určitě ho miluješ ale sama vidíš,že by to nebylo k žití!

Tak holky,myslím,že co vám teď napíšu va¨ás taky pěkně dostane do kolen jako mě.Můj přítel půjčil jednomu kamarádovi 6000kč ještě než semnou začal chodit.Kamarádovi se nějak přes rok nchtělo vracet až jsem do toho zasáhla já,že mi teď potřebujem každou kačku.Kamarád se teďka ozval,peníze vrátí...volám to přítelovi do práce a on že ,,super,,MOJE peníze...a já na to,jak tvoje,já myslím že naše společné i s miminkem...a on,že ne,že je půjčil v té době,kdy já s ním ještě nebyla,takže to jsou jeho penízky.Tak jsem mu ¨hezky řekla,že o tom si rozhodně popovídáme jak dojede,že ať si vzpomene,kdo ho půl roku živil a všechno za něj platil...už ho slyším jak mi řekne,,NIKDO TĚ NENUTIL... :\\:

In reply to by Lusinda

plně souhlasím s holkama! Sbal mu věci a soudně si zažádej! Musí doplácet i tebe. Veškeré účtenky týkající se věcí na mimíska si schovávej on ti pak musí dorovnat. Kamarádky byla ve stejné situaci. Jen to bylo ještě komplikovanější ten její ještě odmítal otcovství. Tak se čekalo na krevní testy. Nejen že zaplatil soud, ale i veškerou výbavičku plus alíky zpět za celou dobu života malého.

asi se budu opakovat po holkách, ale ve věku 22 let ještě není zralej pro rodinu a zodpovědnost. Na víc mi přijde, že je i sobeckej. Asi to bude znít blbě, ale bylo by vám líp jen s mimíske. Hlavně, když tam máš rodiče, kteří ti pomůžou. Časem určitě narazíš na nějakého hodného tatínka, pro život. Posílám ti velké množství síly. Hlavně se snaž být v klidu hlavně pro to mimi.

,ale ten kluk není pro rodinný život.Pokud si myslí,že Ty budeš pracovat a nakupovat domu a z mateřské živit sebe a dítě a když by nechodil do práce i jeho a když chodit bude,že on si vše nechá a utratí,tak to nemá smysl.Chlap se má starat o rodinu a ne ji vycucávat.Vím ,že je to nepříjemné a máš ho ráda,ale musíš si tohle sama rozhodnout.Máš vyhodu,že bydlíš u rodiču a myslím,že by Ti pomohli a bylo by škoda si to rozházet u lidí kteří Tě miluji klvuli klukovi,který je nezodpovedný sobecký a zajímá se jen o sebe místo o Tebe a mimi.Drž se a zkus popřemýšlet když už ted delá tohle jaké by to bylo až by se malinké narodilo.Držím palečky v techto težkých dnech

Pošli ho do háje zelenýho! Takový vztah nemá budoucnost. :n: Hlavně nebuď smutná a nestresuj se! Teď nejde už jen o tebe, ale i o to malé miminko. A věřím v to, že udělat mu krásný život dovedeš líp sama jak s tím dárcem spermatu :s: Asi to pro tebe není jednoduché, ale věřím, že to zvládneš! Jsi přece ženská :one: Moje tchýně má takového lempla doma dodnes. A věř mi, není to šťastný život a ani nikdy nebyl. Tak držím palečky! :a:

Ahoj, souhlasím s holkama. Většina chlapů ve 22 není připravená stát se otcem. Existují samozřejmě vyjímky, ale mezi ně tvůj partner opravdu nepatří. Vykašli se na něj... tohle fakt nemá cenu. Mám zkušenost s takhle mladým tatínkem. Narodila jsem se, když mému otci bylo 21 let, akorát se vracel z vojny. Naši se rozvedli, když mi bylo 5 a pamatuju si bohužel některé jejich hádky :-( Uvidíš, že samotné, za podpory tvé rodiny, Ti bude líp a časem se určitě najde někdo, kdo tě bude mít doopravdy rád a hlavně bude mít rád i tvé děťátko....

Ahojky tak ja si taky myslim ze na tatu je dost mlady.Me je sice 20 ale uz vim co od zivota chci.Ja mam pritele o 9let starsiho osobne nevim co bych s takovym mladym klukem doma delala.(Nechci aby se te to nejak dotklo ale proste nikdy me nezajimali kluci ktery byli stejne stary nebo byli jen kousek k mymu veku.)Ja sem tohle samy taky zazila jako dite.Muj otec na makal na sachte takze prachy mel vzdycky pekny.Ze svy vejplaty zaplatil akorat sipo coz delalo tehdy asi 600,- a zbytek platila mama vcetne jeho cigeret a ze vytahl dve krabicky denne a on si svou vejplatu nahazel do automatu a prochlastal.drzim se jednoho hesla ,,byt spolu kvuli diteti je blbost,,.Moje mama se to taky snazila nejak zachranit abych mela tatu,ale nakonec je rada ze sme zustali jen spolu.Muzu rict ze sme se odstehovali kdyz mi bylo 10 obcas se u nas ukazal a pak sme si volali jen na narozky a podobne.Az v osumnacti se zacal zajimat a volal sam od sebe.Ted sme se rok nevideli (a to bydlime kousek od sebe)a rikam ze vlastne zadnyho tatu nemam nikdy sem ho nejak nepotrebovala tak ho nepotrebuju ani ted.To ze ma vnucku samozrejme vi mamka mu to volala dokonce tvrdil ze se za nami pride podivat do porodnice ale ani se tam neukazal.Takze asi tak...

Moc děkuju holky za upřímnost :j) .Taky cítím jako by na to ještě nebyl vůbec připravený a dospělý.Chce pořád někam chodit a mě už to leze krkem.Neříkám že bych si taky někdy nevyšla ven,ale mezi ožralý a zhulený kamarády se mi opravdu moc nechce.Na procházku jen tak sami ve dvou ho nevytáhnu. :\\: Řekne že se mu nechce nebo že je unavený z práce.A když přijde z práce,a jen mu řeknu,jestli mi donese ke krbu trochu dřeva,hned je naštvaný.Takže si asi dövete představit reakci našich,když vidí,že jsem těhule a nosím si dřívka sama a on leží v posteli že je unavený... :r:

Ahoj, co ti na to říct...
V jeho věku mi přijde na dítě moc mladý a je vidět, že je i naprosto nezodpovědný. Chlap má snad živit ženskou a ne ona jeho! Já jsem si prošla něčím podobným jako to dítě a bylo to peklo.
Měla by jsi ho co nejdřív vyhodit, zezačátku to bude těžké, ale nakonec ti bude daleko líp.

Ahoj Lusindo, myslím, že ti neudělám moc velkou radost, ale osobně si myslím, že tvůj přítel by potřeboval dospět. Chybí mu zodpovědnost. Měl by pro tebe být oporou. Rozhodnutí co dál bude stejně na tobě, ale je moc dobře, že máš zázemí a i když zůstaneš bez něj, budeš mít rodiče co tě určitě podržej. I když se asi nevyhneš větám typu " mi jsme to říkali ". Drž se, mysli na mimíska a nenervuj se s někým kdo za to nestojí. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty kokos tak to je masakr.Holka já mám stejně starýho přítele jako ty a je pravda, že jsou to prostě mladý hovada-já ho mám moc ráda ale do budoucna s ním nepočítám a myslim teď jen na sebe a na mimi a to bys měla i ty.Taky sem si s ním zažila moc zlého a dlouho sem se trápila ale teď budu maminka tak se tím nesmim stresovat.Vyhod ho at se stará o sebe sám třeba ho to časem cvakne že se choval jako DEBÍLEK.Samozřejmě se ale nenech okrást- na mimi ti přispívat musí at chce nebo ne- to umí každej udělat si mimi a dát ruce pryč a škudlit "SVOJE PENÍZKY"Ty jo se mi z toho úplně zvedl tlak

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já taky nevím jak si to představuje.Asi chlapečkovi nedošlo že tohle je závazek na celej život.Chudák holka teď by jí měl hýčkat a ne takhle srát.Já mam teda taky mlaďase a taky mě pěkně štve- ale co se mimi týče tak se těší a stará se aby sme se měli jak postarat A co se týče peněz tak i když sám moc nemá tak dá a rád a tak by to mělo být protože to už nejsou jeho penízky ale NAŠE nebo přinejmenším jeho a DÍTĚTE.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka