3. měsíc snažílkování :-)

05.01.2009

Milý deníčku a všechny holky,

tak se taky po dlouhé době hlásím, že jsem živá a zdravá :s: ... dlouho jsem nepsala, ani nebylo moc co psát..... ms dorazila, sice taková divná, takže první den cyklu počítám až Štědrý den, protože předtím to bylo opravdu jen slaboulinké špinění ;) ... no a teď by měla probíhat snad ovulka (i když tomu moc sama nevěřím :O )... teplota je krásně dole, ale už by mrcha jedna taky měla vylézt nahoru :00: ... ve středu začínám opět brát Proveru a pak už je teplota ovliněná jí, takže nevím nevím... do toho se mi přidalo nachlazení, takže jsem teď o víkendu vůbec neměřila, nemělo to ani smysl, uvidíme, co ukáží grafy :? asi nic moc..... každopádně ale hlásím 3. měsíc snažílkování a snad se konečně moje tělo po vysazení HA začíná ustalovat a brzo to vyjde :e): ... jinak všem přeji opožděně všechno nej nej do nového roku a hlavně hodně miminek do bříška.... :a: :one: :dance: :c: :\x:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65235/nummer=2

ahoj, mám na vás holky dotaz. Vypadáto, že máte zkušenosti s duphastonem. Já jsem od září do prosince brala proveru. Ted první měsíc beru duphaston a taky jsem si poprvé začala měřit teplotu. A mám ji vždy 36,8 nebo 36,9. Jak jsem koukala na ten graf tak ty máš i hodně nízkou teplotu. Myslíte si, že je to normální. Akorát ho totiž beru takže mi tu teplotu může i ovlivňovat? A takové choulostivé taky si ji měříte v pochvě?
My se snažíme od srpna a taky pořád nic.
Díky za rady :qu:

In reply to by tuki

Já jsem už tady psala že beru duphaston první měsíc na upravení cyklu. S tou teplotou je to individuální jak psala Lulu. Já jsem s teplotou na tom takhle http://www.mojetehotenstvi.cz/mimis-asi-nebude-0#comments ale už jsi koukola, viď? Tady je můj první graf http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/userid=64593/nummer=2 teplota se mi taky držela docela vysoko a teď jí taky nemám nížší. Taky v kolik hodin měříš. Čím dříve, tím je teplota nižší. Já jí jednou zkusila měit v půl šestý to šel manža do práce a byla 36,3 a pak jsem jí změřila v 7:45 jako každý den a to už byla 36,7, tak to může být taky tím, že je vyšší. A měřím taky v pochvě.

In reply to by Dídinka

Já ji právě měřím v 5:30, když stáváme s manželem do práce. A právě mi to přijde divné. No uvidím až nebudu brát duphaston jestli klesne. A přes MS by měla klesnout? :-/) holky díky je fajn si sněkým o tom promluvit. a radit se... :qu:

In reply to by tuki

Tuki, já taky měřím takhle brzo, proto asi ty nízké teploty..... jinak léky, co obsahují progesteron tu teplotu zvednout můžou, ale neznamená to nutně, že ji zvedli jen ty léky.. :O to může zvednout i tvoje tělo a je to jen náhoda, že zrovna v době, kdy léky bereš..... :( to je celý problém..... a jinak před MS teplota klesá dolů, je to celkem spolehlivý ukazatel, jak jde dolů teplota, většinou přijde i mrcha :spid: .... tak držím pěsti, ať se brzy zadaří a díky za komentáře holky :a:

In reply to by lulubar

nejnižší teplota je okolo páte hodiny ranní. tak čím blíže této době tak je teplota nižší a pak stoupá. Hlaně se musí měřit ve stejnou dobu. Zkus jí ze zvědavosti změřit o víkendu déle a schválně uvidíš jaká bude., :s:
Už si ani nedovadu představit, co je to vstávat takhle brzy a do práce. Pracuji z domova a jsem pánem svýho času což je hrozná výhoda.

In reply to by lulubar

nejnižší teplota je okolo páte hodiny ranní. tak čím blíže této době tak je teplota nižší a pak stoupá. Hlaně se musí měřit ve stejnou dobu. Zkus jí ze zvědavosti změřit o víkendu déle a schválně uvidíš jaká bude., :s:
Už si ani nedovadu představit, co je to vstávat takhle brzy a do práce. Pracuji z domova a jsem pánem svýho času což je hrozná výhoda.

In reply to by tuki

Ahojky, tak na hodnotě té teploty nezáleží..... ;) každá z nás ji má jinak..... jsou holky, co ji mají hodně vysokou po ovulce, ale taky si všimni, že před ovulkou jim nikdy neklesne tak nízko...... je to hodně individuální.... :) .... jinak Proveru budu teď brát druhý měsíc, nevím až na kolik teplotu ovlivňuje, ale je to progesteron, a jelikož tu teplotu zvyšuje progesteron, tak asi ji ovlivňuje.... :( .... a měřím vaginálně, je to prý nejlepší.... :a:

Ahoj Lulu, uvidíš že teplotka půjde te´d už nahoru a bude krásná ovulka. Určitě jí máš. Mě třeba ten duphaston moc teplotu neovlivňuje. tak třeba ani provera teplotu až tak zásadně neovlivní. Moc držím palečky :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka