maminky pomoc

05.01.2009

ahoj holky mam prosbu,mala si po kojeni trosicku ublinkla a to mlicko ktere vyhodila bylo mirne nahnedle...byly v nem takove mikroskopicke hnede vlasecnice...od vcerejska mam u jednoho prsa hrozne citlivou a bolestivou bradavku-dokonce tak,ze jsem musela vytahnout bepanten..primo ragadu na ni nevidim,ale jsou na ni jakoby male cervene tecky...?volala jsem uz Dr.,vse jsem ji popsala a rekla mi,ze to muze byt tim prsem,ze pokud by se to opakovalo nebo zhorsovalo mam prijit,pokud ne tak normalne ve stredu do poradny...co si o tom myslite?muze to byt tou bradavkou?nemate s tim nekdo zkusenosti?vsem dekuji za rady..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky včera jsem taky řešila pravou bradavku hrozn citlivá při kojení je to až nepříjemný a prso mě bolí v podpaží je strašně nalitý tak musím odstřikovat a Bepanten přišel na řadu taky .S tím nahnědlým zkušenosti nemám ,ale může to být od prsa.

Ahoj. :a: zkušenost sice nemám, ale myslím, že pokud na mimču :!k: nevidíš nic nenormálního, tak to bude tou bradavkou. Všechno bude v ok, uvidíš :one:

Ahoj, osobní zkušenost nemám, ale kamarádce se stalo něco podobného a s doktorkou zjistili, že jak měla ty bradavky rozbité, tak malý pil i krev...takový malý upírek :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka