pár aktuálních foteček

ivka2222
05.01.2009

tak se ten náš prďola do růžova vyspal a zdá se že je po bolístce,za měsíc mu bude rok,bože je to nezkutečné a to mně letos čekají i patnáctiny toho staršího :00: machruje že bude mít občanku a já myslím,že jí stejně ztratí ještě ten den :s:

Tak koukám ,že ti naši mrňouskové dělají mazilky mazilky s plenkou :s: :one: Jo a zelenou barvu taky milujeme :qu:

Věroušek

To snad neni ani mozny jak rychle to utika. Uz je hrozne velikej a moc peknej :c:

já se z té rychlosti stránek dneska asi opiju :spid:
Ivuško, Jurášek je prostě k sežrání a hlavně v té teplákové soupravě, ta barva mu prostě sluší :c:
na první fotce i plínka dobrá, ty mu nedáváš najíst? :!k:

to vůbec dneska nejede :( ,kdyby si viděl,jaké mi dalo úsilí tě pochválit, ty jsi taky vodnářek? Našemu Filípkovi budou v únoru tři rokyyyyyyyyy :jawdrop: ,hrozně to letí :§) . Já bych snad musela rodit každý dva roky,aby se člověk těch miminek nabažil :!k: .Tak ať děláš mamince radost a mimochodem,jsi na tatínka ;) .Gabča,Filípek,Domčulka

ivka222

In reply to by Bestyjka.

čauky Domčí,musíme posečkat na mámy důchod a potom vyrazíme,jsem švorc tak to doufám pochopíš :///: na pracáku budou prachy až koncem týdne a máma má důchod zítra,tak se ozvu a půjdeme zakalit :one:

janka.82

To už je velkej chlapák. A sluší mu to :h: :h: :h: Už zas fotíš, jo-místo videa? :///: :one: :one: :one: :one:

Jurasek je krasnej klucina :h:
ja si taky pamatuju jak jsem se tesila na obcanku a pak vlastne nic z toho :///: pak sem se teisla az mi bude 18 a budu moc chlastat :s: teda legalne :s:

To není možný jak to letí, ještě před chvílí byl Jurášek malý miminko, já na něm mohla oči nechat :c: . Dneska už je to velkej krásnej kluk :)

no to je moje laskaaaaaa.. ivko on je tak krasnej, myslim ze u vas budete mit casto devcata na navsteve. ;)
Jinak nas malej jeste sam bez drzeni ani nestoji. Ale kolem nabytku si to straduje jedna basen :D

Ahoj Iví, Jurášek je nádhernej, bude z něj lepidlo na holky :h: . Jo občanka, taky jsem se na ní těšila, přijde mi, jako by to bylo včera, ale bohužel už je mi skoro jednou tolik :jawdrop: . Já jí sice neztratila, ale nosila jí v zadní kapse kalhot, jako aby každej věděl, že jí mám. Ukazovala jsem jí na potkání, taky podle toho dopadla, byla zlámaná, začala se rozlepovat..., musela jsem jí asi po roce vyměnit, už to vůbec nepřipomínalo doklad totožnosti :!k: . Od tý doby s ní škrábu jen zamrzlý okno na autě :!k: .

ivka222

In reply to by janek

s tou občankou si to ještě pamatuju,ale to bylo něco jí mít,to jsi byla skoro dopsělá a dneska všude ti nalijou,chlastá se i na veřejnosti a o sexu nemluvě,jak jsi ve 12ti panna tak nezapadneš do party,tolik se bojím až děti budou chodit do nějaké party,aby mi zůstaly víš,abych o ně brzy nepřišla :r:

In reply to by ivka222

vím o čem mluvíš, i když je dětem teprv rok, dost často o tom přemýšlím. Myslím si, že pokud nedělá nic ted, tak se nenechá strhnout. Oni ty školy jsou plný svinstev, už měl určitě plno příležitostí, ale je vidět, že je to slušnej klučina :one: . Já se nejvíc bojím drog, tady na školách v okolí je toho fakt plno :( .

ivka222

In reply to by janek

slušnej je,ale to se může během pár dnů změnit,pamatuju na Blatný se opil,aby zapadnul do party strašně jsem se bála,že dá přednost jim,ale slíbil že končí a skončil a jsme zpátky dole jsem klidnější,ale za chvilenku nás čeká učňák a tam už vklidu nebudu vůbec :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky