Spánek a hormony

05.01.2009

Ahoj holčiny,
od začátku těhotenství jsem na neschopence. Po celou dobu jsem spala jako medvěd od 7 do 7 a klidně ještě 2 hodinky přes den - prostě stále děsně unavená. Nikdo by mě neprobudil ani náhodou. Teď se to ale otočilo: Večer v 11 stále vzhůru, kolem 2 hodiny se vzbudím a nemůžu vůbec spát (stále mám ošklivé sny, pořád se mi honí různé blbosti hlavou) tak čumím do zdi a blbě přemýšlím. Pak třeba ve 4 usnu.
No jo, ale už od setmění přemýšlím nad tím, že zase nebudu moc spát. Už mě to štve, děsně mě to rozčiluje a mám z toho nervy. Vím, že vám to bude připadat asi divný, ale mě to docela trápí. Co si o tom myslíte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

mě nespavost trápila asi od 13tt až skoro do konce těhotenství.Poslední měsíc jsem se už teda malinko líp vyspala,to je pravda.Blbé sny mě děsívaly taky.Můžou za to rozkolísané hormony.Po porodu nespavost přejde jako mávnutím proutku,to budete usínat únavou skoro ve stoje :/;x: Přeji vám všem krásné a pohodové těhotenství.lenka

Já jsem 31tt,ale jsem na tom uplně stejně. Teda byla jsem zhruba jako ty. Ted už jsem unavená pořád,vydržím spát až do 11,fuuuj fuuuuj. A sny,ty mám od začátku těhu,takový děsný a živý,nikdy jsem to neměla,až ted v těhu mám fakt uplně brutální sny,hlavně o příteli a rodině a před vyšetřeníma taky,že se stane něco hroznýho a tak. No a ted mě zase chytly depky,jestli budu mít malou ráda a jestli ji dobře vychovám a tak. No prostě psycho.

In reply to by Klíček

Zítra jdu na kontrolu tak si myslím, že i tím to trochu bude. Byli jsme na tom spec ultrazvuku ve 20 tt a řekli nám, že jsme v pořádku, ale i tak. Spíš mě to nervuje, že jsem si až do ted z ničeho nic neděla a ted mě štve fakt vše. Díky za odpověď tak se taky drž a musíme doufat, že nás to brzy přejde. Ikdyž tebe asi dřív, viď? Můžu ti říct, že bych snad raději chodila do práce než být stále sama doma a čekat až se manžel vrátí z práce zpátky. Tak zatím pa pa

In reply to by emdub

Tak to je pravda,že jsem taky doma až do 3 sama,ale to většinou vařím a snažím se uklízet,ale už to nějak nezvládám. Mám docela velký bříško,takže jsem už dost nemotorná. Jsem ráda,že už to mám za pár týdnů,ale i těch pár týdnů je dost. Kdybych mohla říct za pár dnů,tak by to bylo lepší. Já jdu na kontrolu 15.1. a jsem zvědavá,jestli bude malá už otočená hlavičkou dolů,jinak jsme snad v poho. Zatím se měj a snad nás to přejde. Ale už v to nedoufám.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky