ledňáčci

05.01.2009

Ahojky holky moje lednový, tak koukám jak se nám to tady hezky rozjelo a to je fajn. Jak pak jsme se vyspinkali? Já musim říct že po dlouhé době docela fajn, až na to věčný převalování z boku na bok to šlo. Jinak to vypadá, že mi začíná odcházet zátka, tak snad by se mohlo začít něco dít, ale mám jen křížový bolesti tak si od toho nic neslibuju:( vždycky dostanu akorát naději a pak jsem jen zklamaná, takže..... až to přijde tak to přijde. Nemá asi opravdu smysl se pořád pozorovat, ale člověku to nedá:) tak kdo bude další? Co ty naše holky prosincový jak pak jsou na tom? Pořád nic?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já hlásím, že noc stála opět za h... a jsme stále 2v1. Neustále malou předvědčuju a nic. Drží se jak klíště. :) Když jsem se v noci vzbudila, ucítila jsem nějaké lupnutí vevnitř a zůstala napjatě čekat co to je... a ona to byla jen střeva. :s:
Zítra po poledni jdu na kontrolu, tak jsem zase zvědavá, co mi řeknou.

Holky, tak já jsem tu ještě taky. Byla jsem dneska na slavnostním otevření dětského koutku Žirafka v Kopřivnici. Má to tam moje švagrová, heč :) a reklama je i na radiu Orion. Tak kdybyste byly někde zblízka, musíte se tam zastavit.
Jinak právě jsem se vrátila z Tesca, tahala jsem dvě těžké tašky a myslíte, že to nějak pomohlo? :n: :s: Asi se na všechno vykašlu a nechám to koňovi. Manža šel dneska po dvou týdnech do práce a je celý vyřízený z debilních dotazů kolegů, jestli už je taťka. Dělali jsme si srandu, že jim řeknem termín 5.2. a oni dají aspoň na chvilku pokoj. No, hlavně, aby to tak nakonec nedopadlo že :s: .
Já jsem měla taky v plánu odhazovat sníh, ale bohužel to za mě udělala segra, takže dneska už té aktivity asi moc nevykážu.
No nic. Tak jdu aspoň vařit obídek.

Ahoj ivano, s tím spaním je to různé, dnes to třeba docela šlo, ale převracení z boku na bok je fakt někdy dost namáhavé. Někdy se to neobejde bez povzdechu :) Taky to chození na záchod - někdy i čtyřikrát za noc...Ale ještě pořád se to dá, je třeba odpočívat, dokud to jde :) Až se mi to moje zlatíčko :cc): narodí, tak už to třeba nepůjde :s:

Čau holky, já měla v noci tvrdé břicho - teda jen nahoře. trochu jsem měla tlaky v pipce a ráno nic. takže se nic neděje. ani ta posraná zátka.
Nadi, to víš že jo, Rumiska je zrádkyně - si rodí o dva dny dřív a prý že se nic neděje. ivča.konik porodila v sobotu. No jo, je to nějaké rozjeté.

Ahoj Ivčo, teď jsem k tomu sedla, tak ani nevím, co se děje? Někdo snad přes noc zase porodil? :n: :)
To máš supr, že už ti taky odchází zátka. To já mám termín dneska a pořád nic nic nic!!! Ale už jsem smířená s přenášením. Od začátku těhu se mi líbí datum 9.1.2009, tak třeba mě malá poslechne a vyklube se zrovna v tento den :-).
Jinak noc byla jako každá jiná, já si na spaní nestěžuju. Zajdu si tak jednou dvakrát na záchod, ale jinak spím, jak miminko. To můj manžel si chudák stěžuje, že furt chrápu, páč mám tu těhotenskou rýmu. No tak snad už to nějak bobek vydrží :-).
Jo a ty změny poloh, to je vždycky síla :00: . Než se překulím, tak si musím pěkně zavzdychat :s: .

In reply to by Nadik

Ahojky nene, teda aspoň o tom nevim, mluvim o těch 4 ze včerejška, jsem tady skoro nebyla tak mě to dneska překvapilo, psala mi jen večer Petrulla.Taky to holka asi neměla jednoduchý, ale nechtělo se mi ji zpovídat hned po porodu, tak snad nám to pak poví. Na kontrolu jdu zítra tak uvidíme jestli se opravdu něco dějo, nebo se to děje jen v mé hlavě:) takže pátek se ti zalíbil, tak to ti přeju aby ti to vyšlo a mimíska taky už měla u sebe. tak ten můj se mi taky pří tom přetáčení směje, že jsem jak tank :s: bych je chtěla vidět :s:

no tak u nás se nic neděje...absolutní klid, v noci nic moc spaní nemohla jsem usnout protože jsem mělaucpaný noc a nějak mi nazabírali kapičky...a pak jsem se budila jako tradičně na záchod a o převalování z boku na bok ani nemluvím..to je pěkná dřina. Ale pořád si říkám, že mohlo být ještě hůř.

Ahojky!!! Tak já taky spinkám celkem fajn, jen občas procitnu, když mě zabolí či ztvrdne bříško, ale to vnímám spíše v tom spánku. Jinak, já mám termín přesně za dva týdny, ale stále se nic neděje. Malý je vysoko a já zavřená. Zítra jdu na kontrolu, tak doufám, že se ukáže, že už se to blíží. už bych to chtěla mít za sebou. Sice to počasí venku, momentálně tady v okolí Opavy sněží, ale mrazy jsou dost vlezlý. Tak se také drž, už to bude brzy!!! pa

My se vyspinkali parádně.Ale u nás to není žádná vyjímka.Mě se zatím spí dobře celý těhu.Akorát teď začínám mít trošku problémy s kyčlema,jak spím na boku,tak se vzbudím jak mě bolí.ale jen se převalím na druhou stranu a pokračuju.Takže nic hroznýho.Tak to budu držet palečky aby se ti to rozjelo a měla už jsi mimíska u sebe.Já mám termín až 23. a stejně už se sleduju.Ne že bych čekala že každým dnem porodím,ale spíš si všímám jak se to tělo začíná připravovat na porod.

In reply to by IvanaVuova

mi povídej.Taky už se na toho našeho prďolku moc těšíme.Na jednu stranu už tu bude za chvilku,vždyť už máme za sebou skoro 9.měsíců a na druhou stranu se mi to zdá hrozně daleko.Ty máš alespoň ten termín už ve čtvrtek,ale my až za 18 dní.A to při mém štěstí už vidím jak budeme přenášet.

In reply to by IvanaVuova

Neboj neboj, dočkáš! Všechny se dočkáme, akorát kdy že... mě drží nad vodou to, že za měsíc to bude stoprocentně :-)
Dneska jsem si uvědomila, že jsem zapomněla vyvařit do porodnice dudlíka, tak to jdu honem napravit. Třeba na to Kiki čeká :-)

In reply to by Nadik

teda nevím jak to je u vás,ale nám v porodnici řekli,že si ho ani vyvařovat sami nemáme,že nám ho vyvařej oni až tam,pokud ho budeme chtít použít.Takže já ho mám zbalenej taky ještě zabalenej.Ale tím vyvařením nic nezkazíte,to je fakt.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka