ahojky holky,vy který jste poporodu zhublyjakdlouho to trvá asi,než jste se vrátily do původnáí figury?a ještě se chci zeptta,pa

05.01.2009

pakliže jste teda zhubli,aj v prsach?do puvodni velikosti?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, no já přibrala asi 18 kilo..Po šestinedělí jsem byla na původní váze a teď budou Matesovi dva měsíce a podle oblečení bych řekla, že mám ještě míň než jsem otěhotněla..břicho v pohodě bez strií, akorát si přijdu taková rozkydlá, takže začnu chodit cvičit, protože to je fakt hnus..jako nějak se neomezuju, ale je pravda, že na jídlo moc času není...prsa zatim dobrý, protože kojim, ale až přestanu, tak se obávám, že to nebude žádná sláva...

Tak já jsem v těhotenství přibrala 25 kg, v porodnici jsem nechala 10 kg a toť zatím vše. Jsem půl roku od porodu a nic samo dolů jako teda nejde, jak mi furt všichni říkali, že půjde }:) . Dokonce jsem se setkala s názorem, že to jde samo dolů, když se pořádně staráš o dítě :sick: No ale na kilech sice zatím nehubnu, ale cvičím a hodně jsem zhubla obvodově. Tak se to snad i na těch kilech projeví. Prsa se mi nezmenšila, ale to jsem ráda :D a postavu už asi nikdy nebudu mít jako dřív, protože jsem se tak nějak celkově rošířila v pánvi a v hrudníku a to se sice hned po porudu trochu srovnalo, ale ne zcela. Tak asi tak, ale každá jsme jiná.

Ahoj,přibrala jsem 15kg,v porodnici jsem nechala 8kg a zbytek byl do měs.pryč.Potom jsem se dostala na váhu nižší než před těhu,ale teď mi to nějak narušili Vánoce,takže to musím dát zase dolů.Prsa mi dilů nešli,díky bohu,papa.Neboj,kojením to jde samo.

já jsem v těhu přibrala asi 9,5 kg,v porodnici nechala 7,teď jse skoro 4 týdny po porodu,mám další kilčo dole-tak uvidíme,jak to půjde dál

Já jsem v těhotenství přibrala 11 kg, v porodnici jsem nechala 5 kg a zbylých 6 kg jsem zhubla během šestinedělí jen kojením a péčí o miminko, bez cvičení. I bříško mi žádné nezůstalo, teď jsem 8 měsíců po porodu a mám dokonce o 6 kg méně než byla má původní váha před těhotenstvím. A to jím hodně, možná víc než v těhotenství, ale ještě i kojím, tak je to asi tím. Prsa jsem měla první měsíce hodně nalitá, teď, když kojím po delších časových intervalech a přikrmuju malého zeleninkou s masem a ovocnými přesnídávkami, tak už mám prsa menší.

no je to sedm let co jsem rodila a teď budu mít v únoru druhý ale tohle si tedy pamatuju.půl roku co jsem kojila se mi váha ani nehla.Držela jsem dietu tak že jsem jedla malý porce a furt na procházkách a nic.Přibrala jsem 35kg.Pak jsem přestala kojit a držela zeleninovou a rybí dietu a během 2měsíců jsem to měla dole.Zhubla jsem dokonce o 4kg než původní váha před těhu ale už jsem prostě nikdy neoblíkla to co před těhu roztáhla se mi pánev a i kdybych snad zhubla ještě víc tak bych to stejně nedopla.Tedy dopla jsem to v leže a ve stoje mě to tlačilo do kostí jako blázen.To i můj gyndař mi řekl že na každýho má těhu jinej vliv.Takže to podle mě výmluvy s tou pánví nejsou.No co se týče prsou holky prostě už se mi nikdy nesrovnaly ani po cvičení,takže já si tedy plánuju po nějaké době přitáhnout kůzlátkům asi kůži.Nejsem z plastik nadšená,taky nechci přímo plastiku ale jen prostě úpravu a mužskej souhlasí.Nechce prý silikonky ale úpravu mi dovolil :one:

In reply to by mawerička

Ahoj, tak to tě obdivuju, já jsem 17. týdnů po porodu a stále nic jsem nezhubla, spíš mám pocit, že naopak, nemůžu se na sebe ani podívat, jím stídmě a myslím, že práce mám až nad hlavu, ale poád nic..... Můžeš mi něco napsat o té tvé dietě prosím??? Díky Rada

Jsem 3měs po a zbývá mi 1kg, ale chci zhubnout víc ještě tak 8kg.A kojím tak snad to půjde.Janinka a Honzík

Ahojky,tak já v minulém těhu přibrala 10 kg,do měsíce po porodu jsem je měla dole a břicho se mi ztratilo po šestinedělí úplně,ani strie nic.A to jsem byla po císaři,chce to pěkně spinkat na bříšku a poletovat kolem mimča,jde to samo,vůbec jsem necvičila a jedla pořád jako v těhu.Kojení si to všechno vezme.Kojila jsem do 5 měsíců,jinak pánev mi zůstala taky stejná,nosila jsem po dvou měsících stejné oblečení jako před těhu a to mám ráda extra akorát na postavu,takže ani cenťák navíc nezůstal.Prsa horší,vždycky jsem je měla taková pevná,super,ale tím kojením se mi zvětšily a povolily,takže velká nespokojenost,po kojení mi zůstaly taky větší,před těhu B,po kojení pořád C.Ale s nima budu něco dělat až po druhém mimi,které čekám v únoru,něco jako ty,to začnu kalanetiku a pěkně posilovat.Co si budeme povídat,povolené svalstvo už mám pořádně.

Ahojky,tak u prvního jsem přibrala 20kg,zůstalo mi asi 13kg a to už jsem neshodila,ale ještě dalších 5 nabrala.Je pravda,že jsem taky pro hubnutí nic nedělala.až později když malýmu byli asi 3 a já začla chodit do práce ,tak jsem shodila,asi 10kg a něco i v prsou,ale už mi zůstali větší a to skoro o 2 čísla.
A ted u druhého jsem taky přibrala 20kg.Z porodnice jsem si nesla o 8 méně a teď už mám nahoře jen 6kg od výchozí váhy,které ne a ne shodit.Malému je 7 měsíců,tak snad dám ještě nějáké to kilo dolu.Jinak prsa mi nezhubli,ta mám pořád stejný jako po prvním dítěti.Taky takový to bláto vytahaný. :00:

Ahooj,já sem porodila asi před 10dny,přibrala sem celkem 6kg a ted uz sem na svy váze.Břicho taky paráda,jen to bude chtít trochu cvičit,ale vážně nic hroznýho.Prsa se mi mírně zvetsily a popraskaly,ale neni to tolik vidět.

v těhotenství jsem přibrala jen 3 kg, a když jsem šla z porodnice, měla jsem -11 kg, zhodila jsem úplně všude, hlavně v prsou, ty mám menší ještě než před těhu, nebylo na mě poznat, že jsem rodila, i břicho už je ok, to mi pořádně splasklo až po šestinedělí

Ahoj. Já jsem tři a půl měsíce po porodu a jsem na původní váze, ale o původní figuře se bohužel nedá mluvit :\/: . Břicho vytahaný a prsa jak bláto. Nic speciálního jsem nedělala. Jenom bydlíme v pořádným kopci, takže každodenní tréning s kočárkem dělá svoje :s: . Jinak s těma prsama. Už nekojím, ale původní velikost nemám. Šacuju je tak o číslo větší. Budu s nima něco muset udělat a cvičit. Jsou fakt ekl :sick: .

Tak já někde četla, že prý postava už nemůže být nikdy jako před porodem, protože těhotenstvím se roztahne mírně pánev a tak, ale samozřejmě že cvičením se ti postava zase spevní a je to v pohodě. Já přibrala v těhu 17kg malýmu bude půl roku a bohužel mám stále navrch skoro ://: 4kg a ne a ne se jich zbavit. No a prsa nevím, jak to mají ostatní maminy, ale já mám pocit, že po tom kojení je mam takový, jako měký no prostě už nemají přesně ten tvar, jako před těhu :00: ale aby to byla nějaká katastrofa to ne. Já už se nemůžu dočkat až začne jaro a teplé počasí, chystám se s Honzíčkem jezdit na kole, tak doufám že pak ty kila půjdou dolů.

Ahoj, mě to trvalo asi 7 -8 týdnů, ale nic jsem pro to nedělala, šlo to samo! prsa mám stále větší!!Katka a Vivi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky