Červíčci 09 - další kontrola:-)

05.01.2009

Tak máme za sebou další kontrolu :\x: , za 4 týdny jsme krásně vyrostli - od zadečku k hlavičce máme 5,16cm. Nádherně se tam mrskal(a), mával(a) nám, točil(a) se tam, no prostě nádhera. Jsem táááák šťastná, že je vše ok :c: . Výsledky krve budou za 3 týdny :( , kdy jdeme i na další odběry a kotrolu a když bude dobře spolupracovat a nebude stydlín, mohlo by být vidět, zda to bude vysněná holčička nebo další klučík do party }:) ... jooo a jsme 12tt...

Ahoj, příjemná náhoda, taky jsme dneska byli na utz, taky máme 12 tt. Vylezli jsme z ordinace a nemohli ani promluvit, jen jsme s Tomem na sebe tak zírali a usmívali se jako blázni. Jo a fotku nemám žádnou, v tý euforii jsem si zapomněla říct, nějak jsem vlastně nevěděla že mám hlásit hned na začátku, aby Dr. zachytila nějakou hezkou.. Myslela jsem, že tam existuje něco jako paměť, smůla no. Ale neva, ten zážitek se stejně nedá ani popsat.. Poletim z práce přes ty tuny sněhu na obláčku :))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to já ještě vůbec nikde nebyla...co bych tam také dělala, bez průkazky...To čekání na výsledky je nejhorší, ale ta úlevy, když je vše ok, viď...

Ahoj Ivko!
Moc ti gratuluji k prosperujícímu a dovádějícímu mimi!!! :\x: :qu: :\x: :qu: :\x:
Taky bych chtěla mimíse vidět, naposled jsem ho viděla 16.12. :-( a příště du snad za měsíc...Snad je mimi OK...
Člověka to super uklidní - tak na 14 dní :-)

In reply to by PEvík

Určitě je ok, já vím, jak se bojíš, já tam dnes měla hrůzu jít a je vše ok, až jsem byla překvapena, jak tam řádí... Jen by mě fakt zajímalo, dle čeho si nás doktoři zvou, když každá chodíme v jiné tt...myslela jsem, že by to mělo být zhruba stejně. Já ani nemám ještě termín porodu, protože dle MS to nelze počíta, jsem o 3-4tt méně, protože jsem MS měla hrooozně nepravidelnou. A už chci průkazku :///: , tak se snad konečně dočkám příště. A´T ti to co nejrychleji uteče do další kontroly :one:

No vidíš, moc jsem na tebe myslela!! Gratuluji k úspěšné kontrole.. Tak přeji, ať je to vysněná holčička.. ;-)...

Ahoj, já viděla svoje miminko naposledy ve 12tt a mělo taky přes 5 cm. Škoda že nedělají ultrazvuk každou poradnu. Pak je člověk nervozní zda je miminko v pořádku. Mě čeká další poradna 14.1(19tt) a jsem zvědavá, zda mi bude dělat ultrazvuk, protože 22.1 mě čeká velký ultrazvuk u jiného doktora. Toho 22.1 by jsme už mohli vědět, zda to bude holčička nebo chlapeček, tak doufám, že se nám ukáže.

In reply to by fazolka

už jsem psala níže, je zvláštní, že dr.si nás těhulky pozývají různě, ne ve stejné týdny...já jdu v 15tt na druhé testy na vývojové vady. a UZ mám na každé kontrole, můj dr.ho má v ordinaci.

In reply to by fazolka

hmmm, já jdu po 3 týdnech, jak už jsem psala , na druhé testy na vývojové vady. No já jsem zvědavá, zda mi UZ bude dělat pokaždé, ale zatím ano, tak jsem moc ráda, nechápu, proč, když už má dr. UZ v ordinaci, nedělá ho vždy...nic ho to přeci nestojí, jen krapet gelu :(

Ahoj Ivko!
Tak to moc gratuluji! Je to nádherný pocit, viď? Mně na tom minulém UTZ i slza ukápla. Teď jdu v pátek, tak už se moc těším, až ho zase uvidím. Máš fotečku?

In reply to by Betat

mám, jak jsem psala níž, zkusím ji sem vložit. Mně slza ukápla když jsem byla na druhé kontrole 8.12., protože týden předtím se mu to zdálo extrémně malinké a když jsem viděla , že za týden to vyrostlo jedno tolik a dr. říkal, že je vše ok, tak se těch slziček spustilo několik. Teď jsem tam měla i manžu a je užasný vidět tvrdýho chlapa na měkko:-))

In reply to by zahradnikula

neměla jsem nic domluveno, chtěl jet se mnou, tak jsem se pak dr. zeptala, zda to může vidět i manža, dr. řekl jasně, zavolala jsem si ho sama. Samozřejmě už to byl UZ přes bříško, u vnitřního bych ho asi nechtěla :s:

tak to ti mocinky gratuluji, to musela byt nadhera vid?ja pujdu na kontrolu v 16tt mysliš že mi taky rekne co to asi bude?a mas fotečku?

In reply to by zahradnikula

ahojky, ráda Tě vidím... Fotečku mám, ale řekla jsem mu o ní až pozdě, když už jsem byla oblečená, takže mi vytiskl takovou nic moc, během prohlídky tam bylo vidět lépe, takže příště ho na to musím upozornit dřív, že jí chci, aby si ten obraz stopnul v lepším momentě. Říkal, že od 15tt to je pohlaví dobře vidět, ale musí prcek spolupracovat, takže ho určo uvidíte dobře. Je divné, proč dr. si nás pozývají v různé týdny a ne přesně ve stejný.Ty jsi v 16tt dle MS nebo UZ??

In reply to by zahradnikula

tak to mi ani neříkal o nějakém velkém UZ, tak nevím, zda ho také udělá on nebo mi to řekne příště, uvidíme. Půjdeš na 3D?

In reply to by zahradnikula

holky tu psaly kolem 24tt, já bych šla kolem 20tt, protože pak by tam nemuselo být mimčo vidět celé, ale to ti dr. určo poradí a vysvětlí líp ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka