Můj porod

04.01.2009

Ahoj holky, tak jsem se rozhodla také napsat průběh mého porodu.Tak 27.12 celý den byl uplně normální, jako každý jiný břicho my občas trvdlo jako každý jiný den, a hlenová zátka už my odešla 4 dny před.Večer jsem šla ještě ven podívat se na švagrovou pálila venku papír, a ve 22.30hod. jsem šla do sprchy to už jsem se cítila nějak divně ale myslela jsem si že to je zas nějaký poslíček navíc.Když jsem vylezla ze sprchy tak my praskla voda, manžel vylítnul jak tornádo rychle jsme se oblíkly a jely do porodnice.Když jsme tam přijely tak my nic nebylo, a tak jsem trávila hodně času na míči a ve sprše, to my hodně pomohlo.Asi v 1 hodinu my začaly dost už silné kontrakce ale stále byly nepravidelné a byla jsem otevřená na 7 prstů.A potom už to šlo rychle - no což píšu ted v tu chvíly to byla uplná věčnost.Bolesti jsem měla uplně šílený no taky to byl můj 4 porod.Něco po 2 hodině přišla porodní asistentka a vyšetřila my a malej byl ve 2.23 hod. na světě.Sešitá nejsem ale porod to byl můj asi nejhorší když to porovnám.Po porodu jsem měla hrozný bolesti bylo to jako když znovu rodím.Musela jsem po porodu i 2 krát na ultrazvuk protože ze mě šly opravdu veliké kusy sražené krve, oni to nějak nazývaly já už si nepamatuji jak.Takže jsem byla po porodu uplně hotová.Dnes už je to lepší ale pořád to není ono.Zdeněček měl 2890g a 47 cm.Je to zlatíčko.
Rodila jsem v Plzni ve Fakultní nemocnici a sestřičky a všichni tam jsou uplně skvělí!!!!!!Jsou moc hodný, příjemný a hodně my pomohly.MOC jim děkuji.Celou dobu jsem měla u porodu manžela, který vše zvládl na 1 byl užasný, nedokážu si představit kdyby tam nebyl, moc my pomohl.
Všem Vám přeji at máte co nejmín bolestivý porod a zdraví to je nejdůležitější!Zdraví Vám i Vašim mimiskům. :)
Je to nezapomenutelný zážitek a i když to bolí, tak ta bolest stojí za to!!!!!!!!!

Ahoj moc gratuluju k 4 miminku ja taky čekam 4 dítko docela se toho bojim 3 porod jsem mnela dosti bolavej kp. a dost velke bolesti po porodu tak snat to zvladnu zatim jsem 15tyden. Jsi hodne statečna tak si to pekne užívej přeji tobe i tvemu :cc): hodne zdravíčka . :a:

Jsi šikulka, jak jsi to zvládla :one:
Ty dětičky za to všechno kolem stojí, viď?
Já se chystam jít rodit na Bory k Mulačům. Už jsem tam rodila jednou a byla jsem spokojená, tak tam pofičíme zas :°:
Můžu se zeptat od kud jsi?

ahojky gratuluji k chlapečkovi je opravdu moc pěkný a jsi šikula zvládla jsi to pěkně rychle i když já taky :-)) :h: :h: :h: přeji vám zdravíčko a štěstíčko :c: :one: :a:

Moc gratuluji a at jste oba zdraví.
Maličký měl stejně jako muj synovec, narodila se 23.12.2008 a jmenuje se jarousek :)

ivka222

vše nejlepší k drobečkovi je úplně k sežrání,ale já ho nesním a ponechám v tvé naruči(kolikátý to byl porod?)já měla třetí a ty pocity po porodu jsem měla taky ani né hodinu po porodu jsem lezla po zdi jaké to byli bolesti,říká se že třetí je nejhorší,že je děloha už nějak zdeformovaná a dává se do kupy :h:

In reply to by ivka222

to můj 4 porod, a ty bolesti byly snad ještě jednou tak silné jak po 3 porodu.Bylo to utrpení, naštěstí my potom píchaly nějaké injekce proti bolesti a ty pomáhaly.

Holky děkuji Vám!!! :k: :k: :k:

ivka222

In reply to by opicka46

tak malé dětičky,holka jak to zvládáš :one: asi bych se picla,já mám kluka 14,holku 8 a teď Juráška necelý rok a mám se co otáčet :s: jsi machr :one:

ivka222

In reply to by opicka46

no tak do roka a do dne ještě kloučka????nebo už končíte?? :s: já bych ještě do jednoho šla,ale věk mi brání :(

In reply to by ivka222

Končíme :) takhle už jsem spokojená. :s: A hlavně tenhle porod už my stačil. :00: I když člověk postupem času začne mluvit jinak, ted je to ještě moc čerstvé, ale i tak už jsme spokojené a další mimi neplánujem. :)
A můžu se zeptat kolik ti je?Dnes mají dětičky v růném věku.Vždycky jsem chtěla mít miminko až v pozdním věku až děti odrostou, ale nějak jsem to nevydržela :s:

ivka222

In reply to by opicka46

je mi 37(letos38 :spid: ) a mám tři ratolesti,kluka 15(v srpnu)holce 9(v únoru)a nejmenšímu bude v únoru rok ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka