Spánek miminka

05.01.2009

Ahoj holky, moc vás zdravím a taky přeju do novýho roku jen to nejlepší, hlavně zdraví a štěstí pro celou rodinu :-) . Měla bych dotaz a budu ráda za každou radu, nebo tip. Mojí holčičce je 7 měsíců a vždycky pěkně spinkala, ale od té doby co se umí převracet a cestovat, tak je to hrůza, když jí nechám v postýlce jen tak, tak se pořád budí a je napláclá v některým rohu, tak jsem ji dala na noc do fusaku a z jedné strany jí dala polštář, abych ji omezila pohyb a bylo to lepší, už se budila míň, jenže teď už skoro 14 dní nespí skoro vůbec. Přes den spí pěkně pořád stejně, dvě hodiny ráno a hodinu ještě odpoledne, ale v noci jde spát v 8 a budí se co hodinu, tak za ní jdu přikryju ji, pohladím a spí dál, jenže než zase usnu, tak se to opakuje, až do 7 do rána, to pak už vstáváme. Už su fakt vyřízená, nateklá, chtěla bych se vyspat aspoň 2, 3 hodinky vkuse, už se začínám bát, že už se tak budit snad pořád. Jak spinkají vaše mimča v postýlce? Moc děkuji za každou radu :e):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc díky za rady, myslím, že převrácený to nemá, to bude spíš o těch snech a zážitcích. Ten článek jsem si našla a je to dost podobný, ale nevím jestli a kdy to přejde. A taky jsem se chtěla zeptat na to, v jaké poloze vaše mimča spinkají, jestli jen tak navolno, nebo je nějak podkládáte, nebo ve fusaku nebo jak?

To je podle mě blbost nedávat dítě přez den spát, ono se pak totiž unaví tak, že bude přetažené, takže s tím já rozhodně nesouhlasím a můžu Tě uklidnit já má skoro půl ročního chlapečka, taky mi spinkal ukázkově a je to tak 14dní tak se mi taky v noci budí často a přesně co říkáš, taky stačí přikrejt, pohladit, když má vypadlí dudlíček, dám dudlíček a spinká dál. Někde jsem se dočetla, že je to normální, prý jak děti už všecko více vnímají, tak mají plno zážitků co ten den prožili a pak se prostě budí. Taky tam psali, že mají děti různý fáze spánku, že tak do půlnoci většina dětí spí docela tvrdě a pak se už budí a záleží na dítěti, některý prý mezi těma fázema chvilku bdí, ale jsou potichounku, takže to rodiče ani neví, že se v noci vzbudili a některé děti potřebujou ten kontakt s maminkou, aby se zřejmě ujistili, že jí tam někde mají. Takže to asi bude náš případ :///: nám se tudle stalo, že se mi Honzík vzbudil v deset na jídlo, jindy se jen nají a spí dál a ťentokrát byl vzhůru až do 2:15 uf,uf.

asi to má převrácené, když ti přes den spí, myslím, že by jsi ji neměla přes den nechávat spát, pořádně unavit a v noci ti pak bude spinkat, nám je teprve sice 9 týdnů, ale měla jsem to taky tak, přes den spala i 6 hodin v kuse a v noci mi plakala, teď se ji snažím od páté hodiny držet vzhůru, koupeme až v osm večer než pojí atd. a pak spí až do 5 hodiny většinou, tak to zkus, třeba to zabere :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka