chodíte někdo i v 35.tt cvicit?mam uz rok schovanou pernamentku do posilky,kde jsme uklizela a dostala zato permanentku krom jin

05.01.2009

yho a uvažovala jsme,že bych si sla dneska zacvicit na ten pas nebo kolo si slpanout,ale nevim,jestli muzu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Čauky,já byla v posilce i ve 40. týdnu,dva dny před porodem.Ale je pravda,že já chodila pravidelně celé těhotenství.Pás nedoporučuju-tam vznikají otřesy,ale kolo můžeš v pohodě a takový ten stepper,kde přímo nechodíš můžeš taky.A já cvičila i na strojích,s vyjímkou břicha samozřejmě.Bylo to super,uvidíš sama,odejít můžeš vždy,ne?

Tak jsem se při pondělku také trošku pobavila diskuzí ;)

Jinak co se týče posilovny, určitě zakázaná není, jsou to jen předsudky, ale člověk musí být za prvé zvyklý už trošku cvičit předtím, být opatrný a v neposlední řadě necvičit sám, ale pod odborným dohledem.
Já jsem chodila do posilky i před těhu a chodím i teď v těhu, nicméně cvičební plán je diametrálně odlišný. Můj trenér, se kterým jsem měla občas lekce mi řekl, že si na cvičení s těhotnou netroufne, takže mi cvičební plán sestavuje fyzioterapeutka, nebo jak se jim říká. Je potřeba cvičení přizpůsobit jednotlivým fázím těhu a také fyzičce daného člověka.
Rozhodně to tedy neuškodí, naopak je člověk lépe připravený na porod a potom na kondičku po porodu, ale musí se opravdu pod dohledem, to je hodně důležité!
Co se týče skleničky alkoholu, každý na to má prostě jiný názor, ale nepřijde mi rozumné někoho odsuzovat za to, že si dá sklenku vína nebo malé pivo. Co člověk, to názor, co lékař, to názor :)

Ahojky,tak jsem se po ránu docela pobavila,měly jste teda hodně žhavou diskuzi.Já taky nejsem zastáncem půstu v těhotenství,takže spíš souhlasím s tebou,ale co se týče té posilovny,tak spíš permanentku někomu prodej,nebo nechej na dobu po porodu,aby sis to nevyvolala,víš!!! Já jsem byla v prvním těhu taky hodně akční a dopadlo to špatně. Raději si dávej pozor!!! :a:

ahojky do posilovny rozhodne nechod,je to nebezpecne pro mimco.Pokud chces nejakou aktivitu tak si bez zaplavat..ale posilovna v zadnem pripade

In reply to by Zaneta

A čím je to jako proboha nebezpečné?Rozhodně jízda na stacionárním kole nijak nebezpečná není,holt někdo nemá náladu se celé těhotenství válet na gauči!Já chodila dvakrát týdně do posilovny a jednou týdně plavat asi 1 kilometr a na těhotenské cvičení,já i malej jsme naprosto zdraví a rodila jsem va 40. týdnu!!Tak zase nestrašte,když o tom nemáte žádné informace!!!

No tak nehádejte se!
prostě v 35 týdnu do posilovny rozhodně ne! V těhotenství se posilovat nesmí. Můžeš cvičit jestli chceš, ale spíše tak jemně, protahovat si krční páteř, cvičit pánevní dno. rozhodně ne posilovat břišní svaly. Na běžné cvičení ti stačí gymnastický míč a tvé vlastní tělo. Takže posilovat zadek můžeš tak, že párkrát stáhneš půlku k sobě, posilovat prsní svalstvo můžeš tak, že přitlačíš ruce proti sobě a chvíli vydržíš a povolíš. A nic se nesmí přehánět. Být tebou tak odpočívám a tu posilovnu si nechám půl roku po porodu.
K alkoholu, sklenička vínka neuškodí, samozřejmě se nebudu nalívat jak násoska. Já jsem ve 40 týdnu a celé těhotenství jsem se alkoholu nedotkla, i když jsem měla chuť a nepiju ani kávu. Ale to záleží opravdu na každém zvlášť.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

neminim posilovat celej den,myslela jsme pul hodky nohy treba..nesnesu kdyz se mi troutehna jakted...
a co jako?že jsme si dala stamprli šampána,zato mě tady odsuzuješ?ale jdi
to mi povídej,že ty sis necvala s manželem nebo během těhotenství neudělala nic podobnýomtakto si zasloužíš svatozář :!k: :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty seš nějaká chytrá,nemáš poporodní schýzu?:)
tak to pěkně kecáš..jaký obžerství,to jsem jako ochlasta,kdyžvypijuštamrlu šampána,naopakjsem s eptala doktorky a reklaze sklenicka vina,je dobra na krvinky,ja mam malo krvinek,kavy denne neuskodi,mela bys semtam precist neco..
obzerstvi,a klikjsi přibrala,obžerko????
hee,když už vstaneš a montuješ se do diskuzí chytračko,co tak trochu slušnosti a vstát pravou nohou,no asi nebudeš člověk přející a šťastnej...a veselej už vůbec,máš jazyk jako břitvu...s tebou bych do kontaktu přijít nechtěla ani omylem

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty nejsi dobrej člověk..jen se člověk zeptá a už mu nadáváš...všudybudka,co všechno vi a zna...takoví lidi zboznuju,takovýdrzouny vychytralí

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nebudu se do tebe nvážetže nemáš manžela ani přítele,nemám radost z utrpeni a neštěstí jiných lidí...musí to být těžký vychovávat dítě sama,smekám
i přes špatnou náladu ti přejuvše dobrý i malému nebo malé

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

v klidu,smatja,si jdu udelat caj,neco na me leze asi..
ne,vše v poho,možná jsem i já zareagovala toršku nefér,

a co by jsi chtěla posilovat ve 35tt? Břicho? :s: , já osobně bych to neriskovala, nechej si to po šestinedělí :a:

ahojky,no to ti nevím ale raději bych to nepodnikala v 35tt,bych se asi bála ale to je jen můj názor

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka