Bubliny v břiše

02.12.2007

Tak se chci zeptat, těch co už cítí pohyby miminka jak jim to začínalo. Já mám poslední dny to bříško takový víc napjatý a když ležím na zádech ta je to jak když mi tam plujou bubliny, je to podobný jako střeva ale tohle je vejš nebo jakoby jinde než když člověku bublá ve střevech, ale není to jako malý bublinky spíš větší bubliny. Tak nevím je to takovej úplně novej pocit tak nevím jak to popsat:))

Ted jak jsem si to četla, tak jsem měla taky takový velký bubliny, ale já to asi nemám miminko, ale asi se mi chce na záchod :( No snad se i já brzy dočkám, termín porodu mám chvíli po tobě. Já se bojím, že to ani nepoznám, kdy to je miminko.

Zrovna teď přemýšlím co se miminkům nelíbí. Mám v břiše úplné vlnobití:-). To co popisuješ by mohly být pohyby, já to cítila nejdřív jako kdyby mi někdo klepal zevnitř na bříško:-)

In reply to by kralinda1

No ono to tak jako zevnitř zvláštně tlačí, opravdu se to těžko popisuje, přítel chtěl abych mu to popsala, tak jsem říkala, že je to složití, takový, jak kdyby ti někdo pěstí přejížděl zevnitř břicha víc a míň. No nevim kdyby šli ty pocity nějak nahrát a pustit mu je:)))

no je to možné že to budou pohyby to poznáš neboj třeba během víc dní,ale asi je máš teda brzo ne?Ve kterém tt.jsi?

In reply to by Ditousek

jojo už jsme si ted psaly s Michalkou o tom tak to i může teda bít sice prvorodičkám ty pohyby se ozývají prej později,ale není tozase samozřejmost ne?Tak at to jsou ony potom napiš zda se to teda projevuje nadále či co nebo co ju,

In reply to by Michalka

no já neříkám že to třeba nejsou pohyby,ale setkala jsem se tu vesměs s prvorodičkama jestli teda je co cítily pohyby okolo toho 20tt i já je měla a dřív bych je prej cítit asi nemohla,ale jsou i vyjímky to je fakt.

In reply to by Michalka

no tak to je asi další individualitka no.Já byla na gyndě na poradně a sestra se mě teda ptala na pohyby nejak kol toho 19tt.mám dojem a říkala,že do 14dní bych měla pohyby cítit no a ony přišly přesně týden na to co mi to řekla a to jsem byla ve 20tt.Ne neboj macka snad nee to asi až takový vliv snad nemá ne?

In reply to by Michalka

ale jo uneseš určitě to pro mimíska uděláš vid?Já ted zblajzla čínskou plévku at nehladuju tak dlouho než pujdu nakoupit a fazolka se ozývá,ale asi proto že jí to nechutnalo když maminak papá takový blivajz:-))))

In reply to by Michalka

jo?hodný mimíšek:-)Ta moje fazolka by pořád,ale pořád jedla nevíš čím to je:-)))11.12.jdu na poradnu a nechávám si dělat utz kvůli pohlaví tak jsem zvědavá na velikost a váhu teda zda mi to zjistí at vím zda je to v normě.taky bych nechtěla macíka a když už by byl takl jedině císařem.

In reply to by Michalka

no právě budu doufat,že zrovna bude exibovat a ukáže,ale stejnak teda budu převážně kupovat neutrál věcičky aby se náhodou nestalo,že budeme mít vše žužové a bude kluk jako buk to by se taky mohlo stat:-))))

je to možné že to jsou pohyby. Já když jsem cítila něco takového co ty popisuješ tak jsem tomu nevěnovala moc pozornost, ale pak už přišli i kopance a to byla paráda

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka