zdá se mi to nebo................

ivka222
04.01.2009

bo se tady poslední dobou probírá jen tělový tuk???holky vzchopte se sakra a se*te na to :s: :s: :s: :s: žijeme jen jednou tak se užerme k smrti no né??stejně tam musíme tak buď tlustý nebo hubený,a znáte to přísloví???AŽ MY TLUSTÝ BUDEME HUBENÝ TAK TY HUBENÝ BUDOU STUDENÝ :one:

no jo.. to je des, tady se porad resi hubnuti /po porodu vetsinou/, ovulace, tehotensky testy, mimina.. tak ja nevim, to nechapu, co se to resi na strankach pro tehule, kde jsou tehulky, maminky y snazilky.... :s: :s: :s: nechcete zmenit tema na neco co by potesilo uplne vsecky lidi na svete najednou? :s: :s: :s: :s: :s:

:!k: :!k: :!k: dobry.... :) no to vis prezirat ano ale nest nasledky to ne :D (aspon u nekterych mych znamych to tak je) jinak ja se preziram a vaha prt... potvora jedna :n:

ivka222

In reply to by Johanka a Rozinka

;) tvůj problém(zda je to problém)je opačný a to jsem ještě blog neviděla aby se řešil,myslím tím že je někdo nadměrně hubený :one: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: ale asi je to taky prekérka viď? ;)

musím konstatovat že já jsem vzchopená a že i když jsem si vypapala tolik navíc nejsem smířená si je nechat.... a už vůbec né až do hrobu, pokud tobě tvé kilíčka nevadí a máš tento pohled na věc toleruju to ale nás nech se podporovat v hubnutí protože každá motivace je dobrá a ulehčí ten náš boj s mlsnou a rozežraností :s: ...............ÁMEN domluvila jsem co bylo na srdci :///:

no, já su bohužel tlustá jak vepř... až tak moc, že už to pro změnu tady ani neřeším... a snažím se nehřešit...

máš recht. Dyť já skoro nejím :c: :c: Nemám na to čas. Ráno vstanu, načančám se a obskakuju s radostí kolem svého jakomalovaného domečku a úžasných chlapců. Semtam něco ďobnu, tfuj! Na jídlo nemám pomyšlení. A sladkosti? Ne... raději se jdu projít nebo zaběhat. :\x:
A ty nekonečné diskuze o tom, kdo se nevleze do kalhot nebo kdo hubne? Toho se neúčastním ( :s: :s: :s: :s: ).

ivka222

In reply to by Andělína

já vím,zrovna ty se neúčastníš a ani nedej bůh takový blogy a tuku v těle nezakládáš :n: :n: :n: :n: tě znám,vždyť s tebou skoro žiju :s: :s: :s: :s:

In reply to by ivka222

si nedáš pokoj, ale já za Tebe už orodovat nebudu. Je Ti jasné, že Ti admin dal Tvůj účet zpět jen kvůli mé krásné andělské dupence? :s: :s: Ale jinak - já pokud vypustím ten den, co se tu nedalo dostat, tak já si fakt nemůžu stěžovat :( :h:

ivka222

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no a né,proč se pořád omezovat,chlapa už jistýho mám a jemu je zatím šumák jak vypadám a až ho omrzím mno tak to má smůlu a může vyhledávat jinde,ale jsem si skorem jistá že k tomu nedojde :n:

ivka222

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zdravo?????????????? :jawdrop: a halušky jsou taky zdravo???????? :s: :s: :s: :s: :s:

ivka222

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je fakt :? :? :? :? :? :? :? :qu:

Ivi, tloušťku neřeším, tu řeším až při přežrání a porodu na záchodě :!k: :!k: :!k: :!k: :!k:
jsem si chtěla dát na silvetra předsevzetí, že zhubnu...ale pak mi to nějak vypadlo z hlavy a po druhé hodině ranní jsem manželovi oznámila, že to nechám na další rok, že teď už je blbé si to předsevzetí dát :!k: :!k: :!k: :!k:
a podle mě má být ženská krev a mlíko, ať je na co si šáhnout :one:

ivka222

In reply to by Hanka H.

přesně tak,já se nažeru když mám hlad a když mám žízeň tak si dám co chci třeba i pivko v jedenáct a po dvanáctý si dám brambůrky i chlaba i párek,prostě na co mám chuť,ale je pravda že nějak zvlášť netloustnu :dance:

In reply to by ivka222

:one: proto si jdu dát rohlík se salámkem, sýrem, kečupem a tatarkou, pak tam mám ještě nanukáč a zavařené kukuřičky a trošku čupsů a.....pak přespím na hajzlu...krásný večer všem :a: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka